Suurtehoimuauto Espoo

Imuauto Espoo – purun poisto alapohjasta

Imuauto Espoo
Purun poisto alapohjasta toteutettiin imuautolla. Imetty eristejäte toimitettiin kaatopaikalle.

Alapohjien suurtehoimurointi on nopeaa ja kätevää, imuautoa hyödynnetäänkin usein rakennusten alapohjasaneerauksissa. Alapohjien home- tai kosteusongelmissa suurtehoimurilla voidaan imeä pilaantunut maa-aines pois ja tehdä myös lisää tilaa esimerkiksi savea imemällä, jotta alapohjaan saadaan puhallettua esimerkiksi kapillaarikatkosepeli. Myös sepelin suurtehopuhallus onnistuu tehokkaasti yhdistelmä imuautolla, joka imee ja puhaltaa.

Suurtehoimurilla voidaan kätevästi imuroida myös maanvaraisen lattian alla olevat vioittuneet viemäriputket esiin korjausta tai vaihtoa varten. Rossipohjia avatessa tulee usein eteen alapohjan purun poisto. Kovaksi kerrokseksi painunut puru on toisinaan hakattava irti koolausväleistä, imuletkusta mahtuviksi paloiksi. Suurtehoimurointi on alapohjissa käsin poistoon verrattuna huomattavasti nopeampaa, koska alapohjan ollessa avoinna on siellä liikkuminen hankalaa. Kun vanha puru imetään suoraan imuauton säiliöön, on jätteen kuljettaminen loppusijoituspaikkaan helpompaa. Sinun ei tarvitse tilata vaihtolavoja, työtekijöitä tai etsiä jätteelle vastaanottajaa. Kun rossipohjan rakenteet ovat korjattu, tulevat Ekoeristäjät jälleen paikalle ja asentavat puusta valmistettua puukuitueristettä vanhojen purueristeiden tilalle.

Imuauto Espoo

Miksi suurtehoimurointi Ekoeristeeltä? Eristämisen ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa, usein myös eristämme alueet, joista olemme eristeet aikaisemmin poistaneet. Teemme yhteistyötä eri jäteasemien, kierrätyskeskusten sekä maankaatopaikkojen kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä jätemaksut huomioiden.

Meiltä saat eristeiden poistot, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palvelutuotteista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietoja suurtehoimuroinnista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!