SORAT JA MURSKEET

Selluvilla

Lecasora


Katso tuote
Lecasora on kotimaisesta savesta valmistettu luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Lecasora on kevyttä ja palamatonta materiaalia. Lecasora voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen.
Puukuitueriste

Sepeli


Katso tuote
Sepeli on käsittelemätön ja kotimainen luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Seulottu sepeli on puhdas ja kustannustehokas materiaalia ryömintätilaisien rossipohjien kapillaarikatkoksi. Sepeliä voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen.
Lasivilla

Singeli


Katso tuote
Singeli on käsittelemätön ja kotimainen luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Hiekasta seulottu singeli on puhdas ja kustannustehokas materiaalia suojaamaan vesikattoa esimerkiksi kerrostalojen katoilla. Singelin käyttö päällys- ja painokerroksena tekee katosta esteettisen.
Käsin levitettävä puukuitueriste

Vaahtolasi


Katso tuote
Foamit vaahtolasi on puhdistetusta kierrätyslasista valmistettua vaahtolasimursketta, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Foamit vaahtolasimurske on kevyttä ja palamatonta materiaalia. Foamit vaahtolasi voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen.