Image

HORMIN PALOSUOJAUS

Ennen kuin yläpohjaeristys asennetaan tulee hormin palosuojaus olla kunnossa. Hormin palosuojaus on tärkeää niin palovahinkojen varalta, mutta myös hormin ympäriltä karkaavan lämpöhäviön kannalta. Koska hormityyppejä on useita, on tärkeää toteuttaa palosuojaus oikein ja käyttötarkoitukseen sopivalla paloeristeellä.

Yläpohjan lisäeristämisen yhteydessä on hormin palosuojauksen uusiminen sekä korottaminen helppo sekä nopea toteuttaa. Palovillojen asennustyöt onnistuvat usein samalla käynnillä puhallusvilla asennuksen tai eristeiden poistojen yhteydessä. Asennus suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankkia tuotteita, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Työstä on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Hormin paloeristys on sijoitus paloturvallisuuteen

Hormi paloeristys on sijoitus paloturvallisuuteen. Tiili sekä harkkohormin ympärillä tulee olla 100mm paksu paloeriste, metallihormit palosuojataan valmistajan ohjeistuksen mukaan. Paloeristeen tulee ulottua vähintään 100mm yläpohjaeristeen yläpuolelle. Näin vältytään hormia ympäröivien eristeiden sekä muiden materiaalien liialliselta lämpiämiseltä sekä syttymiseltä. Takka tai muu kodin tulisija onkin yksi yleisimmistä kodin tulipalon aiheuttajista. Moni lämmittääkin takkaansa perehtymättä lainkaan juuri kyseisen tulisijan käyttöohjeisiin tai oikeaoppiseen lämmittämiseen.

Yllätyksenä voi myös tulla kuinka kuumaksi hormin lämpötila nousee yläpohjan osalla. Seurauksena voi olla liian kuuma takka tai piippu, joka pahimmillaan sytyttää ympärillä olevan materiaalin ja polttaa koko talon. Kun haluat tarkistaa piipun paloeristystarpeet tai jos olet huomannut yläpohjassa paloeristyksen suhteen ongelmia, kuten vaikkapa suoraan hormia asennettuja lämmöneristeitä, on aika soittaa Ekoeristeelle.

Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

TONI SALSTOLA

0400 703 966

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden suurtehopuhallukset

Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

AKI VÄKEVÄ

044 247 6609

Lisäeristykset, suurtehoimuroinnit, eristeiden vaihdot, taloyhtiöt

Selaa swaippaamalla
Kysy tarjous puhallusvillasta

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

ELMO METIÄINEN

044 974 0857

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden puhallukset

PYYDÄ TARJOUS!

Kerro meille asiastasi mahdollisimman kattavin tiedoin. Olemme yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Hormin palosuojauksen voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa

Hormin palosuojauksen voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Palovillan asennukset, vanhojen paloeristeiden uusimiset sekä kaikki muutkin eristämiseen liittyvät rakennustyöt voi toteuttaa kätevästi joustavalla rahoituksella, jolloin rakennustyöt voi maksaa pienemmissä erissä.

Maksuja on helppo ennakoida, sillä luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit myös maksaa kuukausierää suuremman summan tai luoton kerralla pois. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys!

Kun lämmöneristämisen ammattilaiset hoitavat eristämiseen liittyvät rakennustyöt puolestasi olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Hormien palosuojauksissa työnosuus on suuri, jopa 90% työn kokonaissummasta.

Ota siis yhteyttä jo tänään, niin laitetaan hormien paloeristeet kerralla kuntoon.

ImageOta yhteyttä!