Isocell puhallusvilla

Isover FireProtect

Isover FireProtect soveltuu rakenteellisiin palonsuojaverhouksiin. Isover FireProtect eristelevyä voidaan käyttää tiili- ja harkkorakenteisten hormien paloeristykseen.

FireProtect soveltuu myös tulisijaeristyksiin. Isover FireProtect tarjoaa myös tehokkaan palosuojauksen teräsrakenteille (kantavat palkit ja pilarit).

Isover FireProtect palosuojalevy esite

Isover FireProtect palosuojalevy suoritustasoilmoitus

Levyeriste 50mm = 117,15€/pkt
Neliöhinta = 40,68€/m2


Pyydä tarjous

Lämmöneristävyys (λ):

0,038 W/mK

Paloluokka:

A1 (palamaton)

Levyn koko (mm):

600 x 1200

Levyn paksuus (mm):

50

Neliömäärä paketissa:

2,88m2

Myyntipakkauksen koko (mm):

600 x1200 x 50

Tuotesisältö: kivi mineraali, ei lisättyjä palonestoaineita

Valmistajan sivut

Palamaton eristelevy

Isover FireProtect on jäykkä ja palamaton kivivillalevy. Isover FireProtect on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Isover FireProtect on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa.

Image

Palonsuojalevyn käyttö

Isover FireProtect soveltuu paloteknisiin suojaverhouksiin sekä muurattujen savuhormien eristykseen. Isover FireProtect tarjoaa myös tehokkaan palosuojauksen teräsrakenteille (kantavat palkit ja pilarit). Isover FireProtect pitää yleensä kiinnittää mekaanisesti ja mekaaninen kiinnitystapa tulee valita eristettävän tai suojaverhottavan rakenteen paloteknisten vaatimusten mukaan. Useimmiten kiinnitykseen käytetään ruuveja, nauloja tai hitsattuja pultteja.

Hormin ympäristöä palosuojatessa on hyvä varmistaa kiinnitys kierittämällä rautalankaa eristelevyjen ympärille. Kiinnikkeiden määrä on tyyppihyväksynnän mukaan 6 kiinnikettä/m², minimi 4 kpl/levy. Liimausta tai ristikkoon ripustamista voidaan myös käyttää, jos kiinnitysmenetelmä vastaa ym. mekaanista kiinnitystä. Ennen levyn pinnoittamista tai käytettäessä liimakiinnitystä, tulee levyn pinta puhdistaa pölystä paineilmalla tai kevyesti harjaamalla.

Image

 

Video tuotteesta Isover FireProtect


 

Tuotevalikoima

Isover FireProtect -levyn leveys on 600 mm ja pituus 1200 mm.

Eristelevyä on saatavilla paksuuksissa 20, 30, 50, 60 ja 100 mm.

Varastotuotteena pidämme levykokoa 600 x 1200 mm ja eristepaksuudella 50mm.

Käsittely ja varastointi

Pakkauksia ja tuotteita käsiteltäessä tulee noudattaa pakkauksessa tai erillisessä käyttöohjeessa annettuja ohjeita. Varastointi säältä suojattuna.

Pakkaus

Muovipaketti ja lavapakkaus

Haluatko lisätietoja Isover Fireprotect palonsuojalevystä? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!


Yhteystiedot