Image
Image

EKOERISTEEN PALVELUT
VALMISTA NOPEASTI
JA HELPOSTI

TUULENOHJAINTEN ASENNUS

Asennamme yläpohjien tuulenohjainlevyjä uusiin rakennuksiin sekä peruskorjaus kohteisiin. Teemme myös vanhojen tuulenohjainlevyjen korjauksia sekä vaihtoja esimerkiksi yläpohjan lisäeristämisen yhteydessä. Tuulenohjaimien asennus yläpohjan lisäeristämisen yhteydessä on helppo ja nopea toimenpide. Tuulenohjaimien asennustyöt onnistuvat usein samalla käynnillä puhallusvilla asennuksen tai eristeiden poistojen yhteydessä. Tuulenohjainlevyjen asennus suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankkia tuotteita, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Työstä on mahdollista saada kotitalousvähennys.
Ota yhteyttä

Tuulenohjainlevy on tarkoitettu yläpohjan räystäsalueelle.

Tuulenohjainlevy on tarkoitettu yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan liikkumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään lämmöneriste kerrosta.

Viistoon, aluskatteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin ja varmistaa ettei yläpohjan tuuletus heikkene lämmöneristeitä lisättäessä. Eristämisen ammattilaiset kuten me Ekoeristeellä osaamme eristää yläpohjan reuna-alueet tuuletusta heikentämättä ilman tuulenohjaimiakin, mutta tuulenohjain varmistaa, että asennettu eriste pysyy paikallaan.

Eristeiden liimaaminen ei poista tuulenohjaimen tarvetta.

Eristeiden liimaaminen ei poista tuulenohjaimen tarvetta. Aika-ajoin meiltä kysytään voiko puhallusvillan asentaa yläpohjaan sideainemenetelmällä niin, että puhallusvilla pysyisi paikallaan ilman tuulenohjaimia. Vastaus on kyllä, mutta sideaineen käyttö ei estä tuuletusilman pääsyä eristeisiin. Mikäli tuuletusilma puhaltaa eristeiden sekaan, eristeen lämmöneristyskyky heikkenee eikä eriste toimi kuten se on suunniteltu.

Tämä on helppo ymmärtää kun mietit miten pukeudut talvella. Vaatekerrokset takin alla toimivat lämpöä eristävinä kerroksina ja tuulta pitävä ulkotakki estää kylmän ulkoilman tunkeutumisen lämpöä eristäviin kerroksiin. Mikäli pidät ulkotakin vetoketjun avoinna, ei eristävät lämpökerrokset pidä sinua lämpimänä. Samalla tavalla toimivat myös talosi lämmöneristeet, kun eriste on tuulensuojassa se pitää lämpöä ja eristää.


Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

TONI SALSTOLA

0400 703 966

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden suurtehopuhallukset

Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

AKI VÄKEVÄ

044 247 6609

Lisäeristykset, suurtehoimuroinnit, eristeiden vaihdot, taloyhtiöt

Selaa swaippaamalla
Kysy tarjous puhallusvillasta

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

ELMO METIÄINEN

044 974 0857

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden puhallukset

PYYDÄ TARJOUS!

Kerro meille asiastasi mahdollisimman kattavin tiedoin. Olemme yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Tuulenohjaimien asennukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa

Tuulenohjaimien asennukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Tuulenohjaimien vaihdot- tai korjaukset sekä kaikki muutkin eristämiseen liittyvät rakennustyöt voi toteuttaa kätevästi joustavalla rahoituksella, jolloin rakennustyöt voi maksaa pienemmissä erissä.

Maksuja on helppo ennakoida, sillä luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit myös maksaa kuukausierää suuremman summan tai luoton kerralla pois. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys!

Kun lämmöneristämisen ammattilaiset hoitavat eristämiseen liittyvät rakennustyöt puolestasi olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tuulenohjainten asennuksissa työnosuus on suuri, jopa 90% työn kokonaissummasta.

Ota siis yhteyttä jo tänään, niin laitetaan kotisi yläpohjan tuulenohjaimet ja lämmöneristeet kerralla kuntoon.

ImageOta yhteyttä!