PUHALLUSVILLAT

Selluvilla

Selluvilla


Katso tuote
Selluvilla valmistetaan kierrätetystä sanomalehtipaperista. Hengittävänä eristeenä selluvilla soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Selluvillalla voidaan toteuttaa rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykset.
Puukuitueriste

Puukuitueriste


Katso tuote

Puukuitueriste on luonnonmukainen tuote, joka valmistetaan havupuusta. Hengittävänä eristeenä puukuitueriste soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Puukuitueristeellä voidaan toteuttaa rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykset.

Lasivilla

Lasivilla


Katso tuote

Lasivilla valmistetaan pääasiassa kierrätyslasista. Epäorgaanisena materiaalina se soveltuu käytettäväksi myös paloteknisesti haastavissa kohteissa. Lasivilla soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Lasivilla puhallusvillalla toteutetaan pääasiassa yläpohjien sekä välipohjien lämpöeristykset.

Selluvilla

Termex


Katso tuote
Termex Selluvilla on kotimainen lajitellusta keräyspaperista energiatehokkaasti kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhallusvilla moderniin rakentamiseen. Hengittävänä materiaalina Termex puhallusvilla tasaa rakenteiden kosteusvaihteluita mahdollistaen muovittoman ja vedottoman rakentamisen yhdistettynä erinomaiseen sisäilmaan ja asumismukavuuteen.
Käsin levitettävä puukuitueriste

Käsin levitettävä puhallusvilla


Katso tuote

Käsin levitettävä puhallusvilla valmistetaan luonnonmukaisesta ja puhtaasta havupuusta. Hengittävänä eristeenä se soveltuu sekä uudisrakentamiseen että lisäeristämiseen. Tuote voidaan asentaa ilman puhalluskonetta kaatamalla eriste suoraan säkistä käyttökohteeseen.