Image

LEVYVILLAT

ILMANSULKUTUOTTEET

Image

LEVYVILLAT


PUUKUITUERISTE

Image
Puukuitueriste on luonnonmukainen tuote, joka valmistetaan havupuusta. Hengittävänä eristeenä puukuitueriste soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Puukuitueristeellä voidaan toteuttaa rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykset.

LASIVILLA

Image
Lasivilla valmistetaan pääasiassa kierrätyslasista, epäorgaanisena materiaalina lasivilla soveltuu käytettäväksi myös paloteknisesti haastavissa kohteissa. Lasivilla soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Lasivillalla voidaan toteuttaa rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykset.

PALONSUOJALEVY

Image

SELLUVILLA

Image
Selluvilla valmistetaan kierrätetystä sanomalehtipaperista. Hengittävänä eristeenä selluvilla soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Selluvillalla voidaan toteuttaa rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykset.

ERISTE / VILLASAHA

Image

Eristesaha on tarkoitettu eristelevyjen sahaamiseen. Hampaaton terä leikkaa siististi ja repimättä jolloin levyn leikkaaminen mittatarkasti onnistuu helposti.

Eristesaha hinta

25€/kpl