Isocell puhallusvilla

Hunton Nativo eristelevy

Hunton nativo levyeriste valmistetaan luonnonmukaisesta ja puhtaasta havupuusta. Hengittävänä eristeenä Hunton nativo soveltuu sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaamiseen. Hunton nativo levyeristeellä voidaan toteuttaa yläpohjan, välipohjan, alapohjan sekä seinän lämpöeristykset. Ilmansulkuna suositellaan käytettäväksi hengittävää ilmansulkukangasta tai ilmansulkupaperia. Tuote on CE-sertifioitu rakennuksen lämpöeristeeksi.

Hunton Nativo eristelevy esite

Hunton Nativo eristelevy suoritustasoilmoitus

Levyeriste 50mm = 48,11€/pkt
Neliöhinta = 7,75€/m2

Levyeriste 70mm = 52,40€/pkt
Neliöhinta = 10,86€/m2

Levyeriste 100mm = 42,50€/pkt
Neliöhinta = 15,41€/m2


Pyydä tarjous

Lämmöneristävyys (λ):

0,038 W/mK.

Paloluokka):

E

Levyn koko (mm):

565 x 1220

Levypaksuudet (mm):

45, 50, 70, 100, 120, 200

Neliömäärä paketissa:

50mm = 6,204m2
70mm = 4,825m2
100mm = 2,757m2

Myyntipakkauksen koko (mm):

440 x 565 x 1220

Paketteja lavassa:

50mm = 10pkt
70mm = 10pkt
100mm = 12pkt

Neliömäärä lavassa:

50mm = 62,04m2
70mm = 48,25m2
100mm = 33,09m2

Tuotesisältö: Puukuitu, palonestoaine (ammoniumsulfaatti)

Valmistajan sivut

Miksi valita Hunton Nativo eristelevy

  • Ekologinen
  • 100% kierrätettävä
  • Muotonsa pitävä – helppo asentaa
  • Erinomainen lämmöneristävyys
  • Ääntä eristävä
  • Luokiteltu ihoa ärsyttämättömäksi
  • Norjan rakennustutkimuskeskuksen (SINTEF Byggforsk) antama tekninen hyväksyntä
Image

Tekninen hyväksyntä

Huntonin lämmöneristeellä on Norjan rakennustutkimuskeskuksen (SINTEF Byggforsk) antama tekninen hyväksyntä, joka antaa lisävarmuutta siihen, että eriste täyttää sille asetetut vaatimukset.

Käyttämällä Hunton Nativo eristelevyä autat omalta osaltasi vähentämään hiilidioksidi- ja muita kasvihuonepäästöjä. Puukuitueriste valmistetaan sahateollisuuden ylijäämä puusta ja on sataprosenttisesti kierrätettävää.

Luonnonmukainen materiaali vaikuttaa positiivisesti sisäilman laatuun eikä sen käsittely ärsytä ihoa. Hunton Nativo eristelevy on ekoystävällistä puurakentamista suosivan valinta.

 

Video tuotteesta Hunton Nativo


 
Image

Vähentää kosteutta

Kosteutta esiintyy aina sekä talon sisällä että sen ulkopuolella. Samalla tämä sisä- ja ulkopuolella oleva kostea ilma pyrkii aina tasaantumaan, joten kosteutta kulkeutuu jatkuvasti rakenteiden läpi. Tätä ominaisuutta kutsutaan hengittävyydeksi.

Tämä siirtyvä kosteus saattaa tiivistyä asunnon seinä- tai kattoeristeeseen. Tämä johtuu muun muassa päivä- ja yölämpötilojen suurista vaihteluista ja rakennuksen sisä- tai ulkopuolelta tulevasta suuresta kosteuskuormituksesta (höyrynpaineesta). Puukuitueriste pystyy varastoimaan, siirtämään ja luovuttamaan kosteutta seinästä ja katosta jopa 10 kertaa tehokkaammin kuin mineraalivilla. Tämä ominaisuus on tärkeä, koska Pohjolan ilmastossa lämpötilat muuttuvat nopeasti, minkä vaikutuksesta kosteuden tiivistymisvaara kasvaa.

Hunton Nativo eristelevyllä voidaan vastata Pohjolan ankaran ilmaston ja suurten lämpötila- ja kosteusvaihtelujen tuomiin haasteisiin.

Image

Tuleeko seinä- ja kattorakenteista paksumpia, jos niissä käytetään puukuitueristettä?

Seinistä ja katoista ei tule paksumpia, jos niissä käytetään puukuitueristettä mineraalivillan asemasta. U-arvo vaatimukset täyttyvät, kun eristepaksuus on seinässä 250 mm:n ja katossa 450 mm:n.

Mikä on Hunton Nativo eristelevyn lambda-arvo?

Hunton Nativo eristelevyn lambda-arvo on 0,038 W/mK, minkä lisäksi sen lämmönvarastointikapasiteetti on yli kaksi kertaa suurempi kuin mineraalivillan. Puukuidun lämpöhäviö on lämmönvarastointikapasiteetin ansiosta erittäin vähäinen, minkä seurauksena energiantarve on talvella pienempi ja lämpötilat pysyvät tasaisempina ja viileämpinä kesällä.

Haluatko lisätietoja Hunton Nativo eristelevystä? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!


Yhteystiedot