Isover Insulsafe puhallusvilla

Isover Insulsafe puhallusvilla

Isover Insulsafe puhallusvilla valmistetaan pääasiassa kierrätyslasista. Palamattomana mineraalivilla tuotteena lasivilla soveltuu käytettäväksi myös paloteknisesti haastavissa kohteissa. Isover insulsafe puhallusvilla soveltuu sekä uudisrakentamiseen että lisäeristämiseen. Lasivilla puhallusvillalla toteutetaan pääasiassa yläpohjien sekä välipohjien lämpöeristykset. Ilmansulkuna suositellaan käytettäväksi höyrynsulkumuovia. Tuote on CE-sertifioitu rakennuksen lämpöeristeeksi.

Suoritustasoilmoitus

Isover Insulsafe esite

Puhallusvillan hinta itse asennukseen: 30,80€ /säkkiMenekki vapaasti puhallettuna:

n.1 säkki / m3 

Menekki koteloon puhallettuna:

n.3 säkkiä / m3

Lämmönjohtavuus (λ):

0,041 W/mK

Paloluokka:

A1 (palamaton)

Säkkipaino:

16kg 

Myyntipakkauksen koko(mm):

600 x 1000 x 18

Tuotesisältö kierrätyslasi, ei lisättyjä palonestoaineita.

Tuotteen kotisivut


Isover lasivillaIsover InsulSafe puhallusvilla

Isover InsulSafe on kotimainen lasivillatuote, joka valmistetaan Isoverin Hyvinkään ja Forssan tehtailla. InsulSafe puhallusvillaa voi sanoa hyvällä omallatunnolla ekologiseksi ja neitseellisiä raaka-aineita säästäväksi, sillä sen raaka-aineesta noin 70% on kierrätyslasia ja valmistuksessa käytetään uusiutuvaa energiaa.

Lasivilla sopii sekä uudisrakennuksien, että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen. Erinomaisen lämmöneristyskyvyn lisäksi lasivilla toimii myös tehokkaana ääneneristeenä. Isover InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, eli se on palamaton rakennusmateriaali. Isover InsulSafe -lasivilla asennetaan koneellisesti puhaltamalla.

Miksi valita Isover InsulSafe puhallusvilla:

  • Palo-ominaisuus A1 – Europaloluokka
  • Käyttökohde: Yläpohjarakenteiden puhallettava lämmöneriste
  • Korkein käyttölämpötila 200 °C (riippuen käyttösovelluksesta)
  • Lämmönjohtavuus 0,041 W/mK
  • Lämmönjohtavuus ontelopuhalluksissa 0,036 W/mK, tiheys +23kg/m3
  • Lämmönjohtavuus (suunnitteluarvo) 0.041 W/mK
  • Lämmönjohtavuus (suunniteluarvo) ontelopuhalluksissa 0.036 W/mK

Isover puhallusvillaa Kouvolassa
Lämmöneristys omakotitalossa Lappeenrannassa Isover puhallusvillalla

Puhtaan valkoista puhallusvillaa

Isover InsulSafe puhallusvilla on puhtaan valkoista ja koostumukseltaan pumpulimaista, kierrätyslasista valmistettua irtoeristettä. Lasivilla puhallusvilla on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Pakatessa lasivilla puristetaan 1/10 puhalletusta tilavuudesta, tämä vähentää kuljetukseen käytettyjä kilometrejä ja kuljetuksesta syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Pakattu eriste palautuu paketin avaamisen jälkeen ilmavaan muotoonsa ja yhdestä 16 kilon paketista riittääkin puhallusvillaa noin 5m2 alueelle 20 cm:n eristyspaksuuteen.

Isover puhallusvilla on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Isover InsulSafe puhallusvillalla eristystyöt saadaan kerralla kuntoon, kun lasivilla tuotteen vähäisen painuman vuoksi eristettä ei tarvitse lisätä rakennuksen eliniän aikana. Lasivilla puhallusvilla on turvallinen eriste. Se kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, mikä tarkoittaa, että se on palamatonta. Ja mikä parasta, A1 paloluokka saavutetaan ilman lisättyjä palonestoaineita. Isover InsulSafe puhallusvilla on CE-merkitty, joten eristetuote sopii myös Joutsenmerkittyihin rakennuksiin!

Käyttö

Isover InsulSafe on puhallusvilla lämmöneristeeksi valmistettua lasivillaa, jonka pääasiallisia käyttökohteita ovat vaakasuorat (<1:4) yläpohjat sekä ontelomalliset yläpohjarakenteet. Isover InsulSafe puhallusvilla sopii eristeeksi uudisrakentamisessa sekä myös korjausrakentamisessa kun yläpohjia lisäeristetään. InsulSafe on turvallinen lisäeriste kun vanha eriste on lasi- tai kivivillasta valmistettua mineraalivillaa.

Insulsafe lasivillaa on mukava työstää eikä se pölyä asennettaessa. Eriste on helppo asentaa tasaisesti, se täyttää kaikki ontelot ehkäisten kylmäsiltoja ja se voidaan puhaltaa suoraan vanhan kuivan eristeen päälle. Isover puhallusvillan voit halutessasi asentaa itse vuokraamalla puhalluskoneen tai tilata eristeen paikalle asennettuna.

Laske puhallusvillan menekki puhallusvilla laskurin avulla.

Asennus

Optimaalisen lämmöneristävyyden varmistamiseksi lämmöneristeen tulee täyttää koko sille varattu tila. Yläpohjan eristepaksuutta määritettäessä tulee huomioida painumavara, joka on InsulSafe tuotteessa noin 5% puhallusvillan suunnitellusta nimellispaksuudesta. Puhallusvillan asentamisen jälkeen ei eristeen päällä voi liikkua, jottei se painu.

Isover puhallusvilla asennetaan joko Ekoeristeen eristeasentajien toimesta tai pienissä eristyskohteissa itsepuhalluskoneella jonka saat käyttösi ostaessasi eristeet Ekoeristeen noutomyymälästä. Referenssikuvia Ekoeristeen toteuttamista puhallusvilla asennuksista löydät referenssit sivulta.

Tutustu siihen miten puhallusvillan hinta muodostuu kohteen vaatimusten ja erityisominaisuuksien perusteella!

Haluatko lisätietoja Isover puhallusvillasta tai Ekoeristeen lämpimistä palveluista? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!


Yhteystiedot