Singelin puhallus
Image

EKOERISTEEN PALVELUT
VALMISTA NOPEASTI
JA HELPOSTI

SINGELI

Singeli on käsittelemätön ja kotimainen luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Hiekasta seulottu singeli on puhdas ja kustannustehokas materiaalia suojaamaan vesikattoa esimerkiksi kerrostalojen katoilla. Singelin käyttö päällys- ja painokerroksena tekee katosta esteettisen. Lisäksi se estää palon leviämästä. Sora imee lämpöä itseensä, heijastaa valoa ja sitoo kosteutta, joten se pitää rakennuksen sisäilman viileämpänä lämpimien kesäkuukausien aikana.

Singeli voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen. Singeli on kätevää asentaa suurtehopuhalluksena ja hyvä asettuvuus luo näyttävän pintakerroksen piha-alueille. Singeliä puhallettaessa materiaali imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan loppusijoituspaikkaan. Suurempia määriä puhallettaessa singeli voidaan toimittaa työkohteeseen kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin.

Singeli

Singelin asennus onnistuu suurtehopuhalluksena

Singelin asennus onnistuu suurtehopuhalluksena. Asennamme puhallusautoillamme singeliä useita kymmeniä kuutioita päivässä, lähes ilman puhallusmatkojen korkeus- tai pituusrajoitteita. Singeliä voidaan käyttää esimerkiksi, pintakerroksena sokkelien reunustoilla tai kerrostalojen katoilla huopakaton suojana. Singeliä voi käyttää myös esimerkiksi päällysteenä maanrakennuskohteissa.

Käytöstä poistettu singeli voidaan käyttää samassa kohteessa uudelleen tai kierrättää maanrakennuksessa sekä viherrakentamisessa. Ekoeristeen laitteilla voi imeä vanhat singelit pois ja puhaltaa uudet tilalle. Singelin puhallus pystytään suorittamaan lähes pölyttömästi, kun käytetään vesirengasta pölynsidonnassa. Ekoeristeeltä saat myös singelit toimitettuna suursäkeissä suoraan työmaalle. Toimitamme singeliä myös kippikuormina, kun kiviaines päästään levittämään suoraan kohteeseen esimerkiksi kaivinkoneella.

Image

Singeli soveltuu useaan käyttökohteeseen

Singelin hyvä kantavuus ja rakenne tekevät tuotteesta monipuolisen käyttää. Singeliä voidaan käyttää useissa käyttökohteissa, huopakatoilla paino- sekä suojakerroksena ja useissa maanrakennuksen osa-alueilla näyttävänä koristemateriaalina. Singeli on luonnollisesti palamatonta materiaalia, joten esimerkiksi kattohuovan päälle asennettuna singeli parantaa rakennuksen paloturvallisuutta.

Singelin hyvän kantokyvyn ansiosta tiivistämättömän kerroksen päällä pystyy tarvittaessa liikkumaan. Tilatessasi singelin puhallukset Ekoeristeeltä Sinun ei tarvitse tilata materiaaleja tai etsiä työtekijöitä vaan hoidamme suurtehopuhallukset avaimet käteen palveluna.

Singelin suurtehopuhallus

Singeli soveltuu useaan käyttökohteeseen

Singeli on kotimaista hiekasta seulomalla valikoitua pyöreää kiviainesta. Singelirakeet ovat tyypillisesti n. 6-32 mm halkaisijaltaan ja suurtehopuhalluksena asennettavan singelin reakoko on usein 8-16mm. Singeli rakeiden pinta on sileää ja rakeiden muoto pyöreää, joten singelikerros muodosta näyttävän suojakerroksen kattorakenteiden päälle asennettuna. Laadukkaan singelin joukossa ei ole lainkaan kapillaarista nousua aiheuttavaa hienoainesta. Singeli läpäisee hyvin vettä ja on routimatonta materiaalia. Singeli soveltuu hyvin myös salaojiin ja rakennuksen alapohjien kapillaarikatkokerroksiin.

Viherrakentamisessa singeli on tuttu materiaali koristekivenä ja sokkelin reunuksilla. Esimerkiksi koiratarhoissa käytetään singeliä, koska se on pyöreää eikä vahingoita koirien tassuja. Singeli on tyylikkään näköinen rakennusmateriaali, etenkin sateella kivien eri värit tulevat näkyviin. Singeli soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joita halutaan koristella. Pyöreäreunainen singeli soveltuu hyvin myös ajoteiden päällysteeksi.

Singeli on kustannustehokasta asentaa puhaltamalla

Singeli on kustannustehokasta asentaa puhaltamalla. Asennettava singeli imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, jossa materiaali kuljetetaan työmaalle. Työmaalla puhaltaja vie puhallusletkun työskentelyalueelle ja puhaltaa singelin puhallusletkua pitkin käyttökohteeseen. Palvelemme singelin puhalluksissa yksityisiä omakotitalorakentajia, taloyhtiöitä sekä urakoimme yhteistyökumppanina rakennusliikkeiden kohteissa.

Nykyaikaiset suurtehopuhallusautomme mahdollistavat tehokkaan suurtehopuhalluksen pitkienkin etäisyyksien päähän. Suurtehopuhallusautolla on mahdollista asentaa myös vaahtolasia, lecasoraa, sepeliä hiekkaa, puhallusvillaa, purua sekä kaikenlaista muuta kuivaa irtoainesta. Mikäli irtoaines mahtuu kulkemaan puhallusletkusta (150mm) läpi, on materiaalin siirto mahdollista.

Singelin hinta

Singelin hinta suurtehopuhalluksena asennettuna määräytyy suorittavan yksikön liikkeellä olo ajan sekä materiaalimenekin mukaan. Singelin asennuksissa työnosuus on noin 50-70% urakan kokonaishinnasta. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Me Ekoeristeellä valitsemme aina kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun ja laitteet sekä toteutamme singelin puhallukset ammattitaidolla. Ekoeristäjät ovat tottuneet haastaviin kohteisiin, esimerkiksi singelin puhallukset korkeiden kerrostalojen katoille on meille arkipäivää.

Miksi singelin puhallus Ekoeristeeltä?

Miksi singelin puhallus Ekoeristeeltä? Kokeneina ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa. Usein toteutamme samassa kohteessa useita eri työvaiheita, joten kanssamme urakoiden aikataulutus on joustavaa. Teemme yhteistyötä useiden materiaalitoimittajien kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä materiaalikustannukset huomioiden.

Meiltä saat suurtehopuhalluksien lisäksi suurtehoimuroinnit, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Singeli

Singelin puhallukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa

Singelin puhallukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kattosingelin asennukset, koristekerrosten puhallukset tai maanrakennuskohteisiin suurtehopuhalluksena asennettavat singeli toimitukset voit maksaa kätevästi joustavalla rahoituksella. Maksuja on helppo ennakoida, sillä luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit myös maksaa kuukausierää suuremman summan tai luoton kerralla pois. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat singelin puhallukset puolestasi, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen. Singelin puhalluksissa työnosuus on noin 50-70% urakan kokonaishinnasta.

Rahoituspäätöksen voit hakea vaikka heti, jo ennen tarjouspyyntöä. Saat itse valita kuukausittaisen lyhennysmäärän sekä laina-ajan, joten singelin puhallukset on mahdollista maksaa kuten itse haluat. Hyväksytyn rahoituspäätöksen saatuasi, suoritamme asennustyön ja OP-Rahoitus laskuttaa Sinua ennalta sovitun maksutaulukon mukaisesti. Singelin asennuksissa ei siis tarvitse hikoilla lapion kanssa, vaan voit antaa ammattilaisten toteuttaa työn kustannustehokkaasti suurtehopuhalluksena!

Ota siis yhteyttä jo tänään, niin laitetaan singeli liikkumaan.

Tekniset tiedot

Raaka-aine: kiviaines

Raekoko: 8-16 mm

Lämmönjohtavuus (λ): NPD

Paloluokitus: NPD

Kuutiopaino: n.1500 kg/m3

ImageOta yhteyttä!