Image
Image

EKOERISTEEN PALVELUT
VALMISTA NOPEASTI
JA HELPOSTI

SEPELI

Sepeli on käsittelemätön ja kotimainen luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Seulottu sepeli on puhdas ja kustannustehokas materiaalia ryömintätilaisien rossipohjien kapillaarikatkoksi. Sepeliä voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen. Sepelin on kätevää asentaa suurtehopuhalluksena ja hyvä asettuvuus luo tasaisen alusrakenteen työmaalle. Sepeliä puhallettaessa materiaali imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan loppusijoituspaikkaan. Suurempia määriä puhallettaessa sepeliä voidaan toimittaa työkohteeseen kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin.

Sepelin asennus onnistuu suurtehopuhalluksena

Sepelin asennus onnistuu suurtehopuhalluksena. Asennamme puhallusautoillamme sepeliä useita kymmeniä kuutioita päivässä, lähes ilman puhallusmatkojen korkeus- tai pituusrajoitteita. Sepeliä voidaan käyttää esimerkiksi alapohjien ryömintätiloissa kapillaarikatkona.
Sepeliä voi käyttää myös esimerkiksi alusrakenteena maanrakennuskohteissa. Käytöstä poistettu sepeli voidaan käyttää samassa kohteessa uudelleen tai kierrättää maanrakennuksessa sekä viherrakentamisessa. Ekoeristeen laitteilla voi imeä vanhat sepelit pois ja puhaltaa uudet tilalle.
Sepelin asennus pystytään suorittamaan lähes pölyttömästi, kun käytetään vesirengasta pölynsidonnassa. Ekoeristeeltä saat myös sepelit toimitettuna suursäkeissä suoraan työmaalle. Toimitamme sepeliä myös kippikuormina, kun kivimurske päästään levittämään suoraan kohteeseen esimerkiksi kaivinkoneella.

Sepeli soveltuu useaan käyttökohteeseen

Sepelin hyvä kantavuus ja rakenne tekevät tuotteesta monipuolisen käyttää. Sepeliä voidaan käyttää useissa käyttökohteissa, ulkopuolisena täyttönä sokkelia vasten, pihakansissa, taustatäytöissä ja kapillaarikatkona. Alapohjien ryömintätiloissa sepelillä vähennetään maaperästä nousevaa kosteutta ja varsinkin alkukesällä tapahtuvaa kosteuden kondensoitumista.

Ulkopuolisissa täytöissä sepeliä voidaan käyttää kapillaarikatkona sekä salaojituskerroksena. Sepelin hyvän kantokyvyn ansiosta tiivistämättömän kerroksen päällä pystyy tarvittaessa liikkumaan. Tilatessasi sepelin puhallukset Ekoeristeeltä Sinun ei tarvitse tilata materiaaleja tai etsiä työtekijöitä vaan hoidamme suurtehopuhallukset avaimet käteen palveluna.

Sepeli on kotimaista kiviainesta

Sepeli on kotimaista kalliosta murskattua ja seulomalla jalostettua kiviainesta. Sepelirakeet ovat luonnollisesti palamatonta materiaalia ja tyypillisesti n. 3-32 mm halkaisijaltaan. suurtehopuhalluksena asennettavan sepelin reakoko on usein 5-16mm. Sepeli rakeiden pinnat ovat murtopintaisia, joten sepelikerros muodosta vankan alusrakenteen työmaalle.

Laadukkaan sepelin joukossa ei ole lainkaan kapillaarista nousua aiheuttavaa hienoainesta. Sepeli läpäisee hyvin vettä ja on routimatonta materiaalia. Sepeliä käytetään muun muassa salaojiin, kapillaarikatkoihin sekä talon sisä- ja ulkotäyttöihin.

Sepeli_1

Vesiseulottu sepeli soveltuu kapillaarikatkoksi

Vesiseulottu sepeli soveltuu kapillaarikatkoksi. Kapillaarikatkokiviainesta eli vesiseulottua sepeliä käytetään, kun on tarvetta vähentää maasta kapillaarisesti nousevan veden tuloa rakenteisiin. Kapillaarisesti maasta nouseva vesi voi siirtyä rakenteisiin maanvaraisen laatan alla olevasta täyttömateriaalista suoraan tai ryömintätilasta tiivistymällä talon alapohjaan.

Veden kapillaarinen nousu rakenteisiin asti estetään, kun kapillaarikatkokiviaineksen kerrospaksuus on suurempi kuin sen kapillaarinen nousukorkeus. Tuuletetuissa alapohjissa maanpinta peitetään 30 cm:n sepeli kerroksella, jolloin maaperästä tapahtuva kosteuden nousu ryömintätilaan pienenee merkittävästi.

Sepeli on kustannustehokasta asentaa puhaltamalla

Sepeli on kustannustehokasta asentaa puhaltamalla. Asennettava sepeli imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, jossa materiaali kuljetetaan työmaalle. Työmaalla puhaltaja vie puhallusletkun työskentelyalueelle ja puhaltaa sepelin puhallusletkua pitkin käyttökohteeseen. Palvelemme sepelin puhalluksissa yksityisiä omakotitalorakentajia sekä urakoimme yhteistyökumppanina rakennusliikkeiden kohteissa.

Nykyaikaiset suurtehopuhallusautomme mahdollistavat tehokkaan suurtehopuhalluksen pitkienkin etäisyyksien päähän. Suurtehopuhallusautolla on mahdollista asentaa myös vaahtolasia, lecasoraa, singeliä, hiekkaa, puhallusvillaa, purua sekä kaikenlaista muuta kuivaa irtoainesta. Mikäli irtoaines mahtuu kulkemaan puhallusletkusta (150mm) läpi, on materiaalin siirto mahdollista.

Sepeli soveltuu erinomaisesti kapillaarikatkoksi

Sepeli soveltuu erinomaisesti kapillaarikatkoksi. Sepelin asennus kapillaarikatkoksi suurtehopuhalluksena on nopeaa ja kätevää. Sepelin suurtehopuhallusta hyödynnetäänkin usein rakennusten alapohjasaneerauksissa. Alapohjien home- tai kosteusongelmissa pilaantunut maa-aines poistetaan Ekoeristeen imuautolla, tämän jälkeen alapohjaan asennetaan maa-ainekset erottava suodatinkangas ja tilalle puhalletaan noin 30cm sepeli kerros. Sepelin puhallus alapohjien ryömintätiloissa usein käsin lapioimiseen verrattuna huomattavasti nopeampaa, koska ahtaissa tiloissa työskentely on hankalaa. Tilatessasi sepelin puhallukset Ekoeristeeltä Sinun ei tarvitse tilata materiaaleja tai etsiä työtekijöitä vaan hoidamme sepelin asennuksen kustannustehokkaasti avaimet käteen palveluna.
Sepeli Ekoeriste

Sepeli soveltuu vierustäyttöihin

Vierustäytöissä sepeli toimii erinomaisesti salaojittavana materiaalina. Sepeli toimii myös tehokkaana kapillaarikatkona, jolloin se suojaa betonisokkelia maasta imeytyvältä kosteudelta. Hyvän vedenläpäisevyyden vuoksi sepeli on kustannustehokas ja yleisesti käytetty materiaali seinän vierustäytöissä.

Sepelin hinta

Sepelin hinta suurtehopuhalluksena asennettuna määräytyy suorittavan yksikön liikkeellä olo ajan sekä materiaalimenekin mukaan. Sepelin asennuksissa työnosuus on noin 50-70% urakan kokonaishinnasta. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa.

Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä. Me Ekoeristeellä valitsemme aina kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun ja laitteet sekä toteutamme sepelin puhallukset ammattitaidolla. Ekoeristäjät ovat tottuneet haastaviin kohteisiin, esimerkiksi kapillaarikatkojen suurtehopuhallukset ahtaiden alapohjien ryömintätiloissa on meille arkipäivää.

Miksi sepelin puhallus Ekoeristeeltä?

Miksi sepelin puhallus Ekoeristeeltä? Kokeneina ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa. Usein toteutamme samassa kohteessa useita eri työvaiheita, joten kanssamme urakoiden aikataulutus on joustavaa. Teemme yhteistyötä useiden materiaalitoimittajien kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä materiaalikustannukset huomioiden.

Meiltä saat suurtehopuhalluksien lisäksi suurtehoimuroinnit, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Sepelin puhallukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa

Sepelin puhallukset voit maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kapillaarikatkojen puhallukset, sokkelien vierustäytöt tai suurtehopuhallukset maanrakennuskohteissa voit maksaa kätevästi joustavalla rahoituksella. Maksuja on helppo ennakoida, sillä luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit myös maksaa kuukausierää suuremman summan tai luoton kerralla pois. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat sepelin puhallukset puolestasi, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen.

Sepelin puhalluksissa työnosuus on noin 50-70% urakan kokonaishinnasta. Rahoituspäätöksen voit hakea vaikka heti, jo ennen tarjouspyyntöä. Saat itse valita kuukausittaisen lyhennysmäärän sekä laina-ajan, joten sepelin puhallukset on mahdollista maksaa kuten itse haluat. Hyväksytyn rahoituspäätöksen saatuasi, suoritamme asennustyön ja OP-Rahoitus laskuttaa Sinua ennalta sovitun maksutaulukon mukaisesti. Sepelin asennuksissa ei siis tarvitse hikoilla lapion kanssa, vaan voit antaa ammattilaisten toteuttaa työn kustannustehokkaasti suurtehopuhalluksena!

Ota siis yhteyttä jo tänään, niin laitetaan sepelit liikkumaan.

Raaka-aine: kiviaines

Raekoko: 5-16 mm

Lämmönjohtavuus (λ): NPD

Paloluokitus: NPD

Kuutiopaino: n.1500 kg/m3

ImageOta yhteyttä!