Image
Image

EKOERISTEEN PALVELUT
VALMISTA NOPEASTI
JA HELPOSTI

Puhallusvillakoneen vuokraus

Ota yhteyttä
Puhalluskoneen vuokraus on tee se itse eristäjille kätevä vaihtoehto omatoimiseen lämmöneristämiseen. Meiltä saat noudettua eristeet sekä puhallusvillakoneen ja asentaa eristeet silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ekoeristeen puhallusvillakoneilla eristäminen onnistuu kätevästi ja nopeasti. Puhallusvillan asennusnopeus on riittävä myös säännöllisempäänkin eristeurakointiin, tästä syystä useat ammattirakentajat käyttävät eristämisessä puhallusvillakoneitamme.
Tee se itse eristäjille tarkoitettu puhallusvillakone sopii käytettäväksi 230V:n verkkovirralla ja vähintään 16A:n sulakkeilla. Mikäli kohteessasi ei ole sähköä, on Sinun mahdollista vuokrata meiltä myös agregaatti, jonka avulla saat tarvittavan sähkön puhallusvillakoneelle. Itse asennettavat lämmöneristeet on mahdollista toimittaa myös suoraan työkohteeseen, jolloin kuljetusliike noutaa eristeet noutomyymälästämme ja vastaa kuorman purkamisesta työmaan piha-aluelle. Puhalluskoneen vuokraukset onnistuvat vain noudettuna, samalla saat Ekoeristäjiltä neuvot ja vinkin koneen käyttöön ja eristystyön suorittamiseen.

Puhallusvillakoneen vuokra veloitetaan vuokra-ajan mukaan

Puhallusvillakoneen vuokra veloitetaan vuokra-ajan mukaan. Ostaessasi puhallusvillat kauttamme on puhallusvillakoneen päivävuokra 50€ ja ilman eristeostoja 100€. Mikäli haluat varata reilummin aikaa eristämiseen, on puhallusvillakoneen vuokraaminen viikonlopuksi hyvä vaihtoehto. Viikonloput ovat konevuokrauksen osalta kiireisintä aikaa, joten ilmoitathan puhallusvillakoneen tarpeista hyvissä ajoin. Puhalluskonetta noutaessasi saat Ekoeristäjiltä opastuksen puhalluskoneen käyttöön ja neuvoja eristystyön toteutukseen.

Ota yhteyttä

Puhallusvillan asentaminen itse

Kun puhalluskone ja eristeet on saatu työmaalle, on aika aloittaa esivalmistelutyöt. Puhallusvillakone ja eristeet on hyvä sijoittaa mahdollisimman lähelle eristettävää kohdetta, jotta puhallusletkun pituus on mahdollisimman lyhyt. Mitä lyhyempää puhallusletkua käytät, sitä nopeammin puhallusvilla virtaa letkun läpi. Kiinnitä puhallusletku huolellisesti koneeseen ja vie letkun toinen pää sekä kaukosäädin eristettävälle alueelle. Tarkista, että puhalluskoneen eristesäiliö on tyhjä ja liitä puhalluskone verkkovirtaan. Puhallusvilla tulee syöttää koneeseen pieninä paloina, noin puolikkaan säkin sisältö kerrallaan. Puhallusvillaa on koneessa riittävästi, kun puhalluskoneen pohjalla pyörivät sekoittajat ovat peitossa. Pakkausmateriaalia ei saa laittaa puhalluskoneen sisälle.

Isocell Isoblow titan

Letkutukoksen sattuessa irrota letku puhalluskoneesta ja poista tukos kopistelemalla puhallusletkua tai työntämällä materiaalia takaisin tulosuuntaan päin. Älä yritä avata tukosta lisäämällä puhallustehoa, näin saat tukoksen vain tiukemmin jumiin. Mikäli puhalluskoneeseen tulee vikaa tai et tiedä miten ongelman voisi korjata, ilmoita tulleesta viasta ja vian laadusta koneen luovuttajalle. Säilytä puhalluskone sekä eristeet sateelta suojassa myös kuljetuksen aikana.

Puhallusvillan itseasennus on kustannustehokasta, kun eristemäärä on pieni

Puhallusvillan itseasennus on kustannustehokasta, kun asennettava eristemäärä on pieni (alle 20m3). Voit hakea noutomyymälästämme eristeet sekä puhalluskoneen ja asentaa ylä- ja alapohjan eristeet omatoimisesti. Puhallusvillakone ja eristeet kulkevat kätevästi henkilöauton peräkärryssä, tai pakettiautossa sillä puhallusvilla on pakattu tiiviisti säkkeihin.

Puhallusvillakone vuokraus

Kun puhallusvillakone on käyttövalmis, tarkista eristettävä alue

Ennen kun aloitat eristämisen, on hyvä tarkistaa, että eristettävä alue on valmiina. Esimerkiksi yläpohjia eristettäessä tulee tarkistaa että ilmansulkutuotteet ovat asennettu huolellisesti, kulkusillat turvalliset kulkea, räystäsalueella on tuulenohjaimet ja hormi on asianmukaisesti paloeristetty. Kun rakenteet ovat kunnossa on puhallusvillan asentaminen helppoa ja turvallista.

Puhallusvillan asentaminen yläpohjaan

Puhallusvillan asennus aloitetaan yläpohjan kauimmaisesta nurkasta ja lopetetaan sisäänmenoaukolle. Kulje varovasti yläpohjassa ja käytä liikkumiseen kulkusiltoja tai kattotuoleja.   Voit merkitä puhallusvillan halutun paksuuden kattorakenteisiin, tai käyttää mittakeppiä oikean eristepaksuuden mittaamiseksi. Lisää halutun eristepaksuuden päälle tuotteen tyyppihyväksynnän mukainen painumavara. Puhallusvillamateriaalien painumisessa on eroja ja valikoimissamme olevien tuotteiden tyyppihyväksynnät löydät tuotetiedoista.

Puhallusvillan asentaminen tasaiseksi kerrokseksi on haasteellista, mutta säätämällä asennusnopeuden sopivan rauhalliseksi on sinulla aikaa keskittyä työsuoritukseen. Älä huolestu, pienet pinnan vaihtelut eivät ole asennusvirhe, tärkeää on, että eristettä on riittävästi, jotta lämpö ei karkaa harakoille. Yläpohjissa on suosituksena tavoitella vähintään 50cm eristepaksuutta.

Puhallusvillan asentaminen alapohjaan

Puhallusvilla asennetaan alapohjaan koolausten ollessa vielä näkyvillä. Puhallusvilla levitetään lattiakoolausten väliin. Koska puhallusvilla on irtokuitua, saadaan painuma hallittua eristeen tiheyttä nostamalla, eli puhaltamalla eriste ylipaksuuteen ja painelemalla puhallusvilla tiukkaan koolauksen yläpinnan tasalle. Tiivistämisen voit suorittaa käsin, työvälineeksi käy esimerkiksi riman päähän kiinnitetty levyn kappale.

Puhallusvillamateriaalien painumisessa on eroja ja valikoimissamme olevien tuotteiden asennustiheydet löydät asennettavan tuotteen tyyppihyväksynnästä.

Puhallusvillan asentaminen ontelopuhalluksena

Tee se itse eristäjille emme suosittele ontelopuhalluksien suorittamista. Kyseinen työsuorite vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, jotta eriste saadaan asennettua riittävään tiheyteen ja painumattomaksi. Ontelokoteloiden uudelleen täyttö ei onnistu ilman rakenteiden avaamista, joten jätä tämä suorite suosiolla Ekoeristäjien vastuulle.
Ota yhteyttä
Isocell Isoblow element

Puhalluskoneiden myynti

Olemme ISOCELL ja X-floc puhallusvillakoneiden sekä varaosien jälleenmyyjä Suomessa. Puhallusvillakoneita löytyy kaiken kokoisia ja lisävarusteilla voimme muokata puhalluskoneista juuri käyttöösi parhaiten sopivan paketin. Koneilla on mahdollista puhaltaa sekä imeä kaiken tyyppisiä puhallusvilloja. Kerro tarpeistasi meille, niin tarjoamme käyttöösi parhaiten soveltuvia laitteita. Yhdistämällä puhalluskoneiden sekä puhallusvillojen ostot kauttamme on Sinulla mahdollista suorittaa Ekoeristäjille räätälöity eristeasentajakoulutus ja liittyä yhteistyökumppaniverkostomme jäseneksi.

Vanhojen eristeiden poisto omatoimisesti

Vanhojen eristeiden poisto omatoimisesti onnistuu kätevästi Ekoeristeen suurtehoimurilla. Suurtehoimuri on hyvä sijoittaa mahdollisimman lähelle työkohdetta, jotta letkujen pituudet ovat mahdollisimman lyhyet. Mitä lyhyempiä letkuja käytät sitä nopeammin poistettava materiaali virtaa letkun läpi. Imuletku viedään työalueelle ja imulaitteesta lähtevä poistoletku sijoitetaan esimerkiksi vaihtolavalle tai alueelle, johon haluat siirrettävän materiaalin sijoittaa.
Image
Voit esimerkiksi siirtää alapohjasta imuroidut puhallusvillat lisäeristeeksi yläpohjaan, mikäli materiaali on kuivaa ja käyttökelpoista. Mikäli suurtehoimuriin tulee vikaa tai et tiedä miten ongelman voisi korjata, ilmoita tulleesta viasta ja vian laadusta koneen luovuttajalle. Säilytä suurtehoimuri sekä letkut sateelta suojassa myös kuljetuksen aikana.

Suurtehoimurin vuokra veloitetaan vuokra-ajan mukaan

Suurtehoimurin vuokra veloitetaan vuokra-ajan mukaan. Päivävuokra suurtehoimurille ja letkuille on 200€. Imulaitteiston mukana tulee noin 30m imuletkua. Letkun halkaisija on 150mm, joten huomioithan että letkukiepit vievät melko paljon tilaa.

Vuokrattava suurtehoimuri on parhaimmillaan puhallusvillan imuroinnissa, mutta imulaitteella on myös mahdollista imeä kuivaa ja lastumaista purua. Imuroitava materiaali kulkee vuokrattavan suurtehoimurin läpi, joten kaikenlainen metallia kuluttava materiaali tulee erotella imuroitavan purun tai puhallusvillan joukosta. Mikäli imuroitava materiaali sisältää muuta kuin puhallusvillaa tai purua, on imutyö toteutettava Ekoeristeen imuautolla.


Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

TONI SALSTOLA

0400 703 966

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden suurtehopuhallukset

Selaa swaippaamalla
Image

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

AKI VÄKEVÄ

044 247 6609

Lisäeristykset, suurtehoimuroinnit, eristeiden vaihdot, taloyhtiöt

Selaa swaippaamalla
Kysy tarjous puhallusvillasta

Ekoeristäjien asiantuntija apunasi

ELMO METIÄINEN

044 974 0857

Puhallusvilla asennukset, suurtehoimuroinnit, murskeiden puhallukset

Mietitkö itseasennuksen ja asennuspalvelun välillä? Saneerauskohteissa kotitalousvähennys huomioiden asennuspalvelu saattaa olla lähellä itseasennuksen hintaa.

PYYDÄ TARJOUS!

Kerro meille asiastasi mahdollisimman kattavin tiedoin. Olemme yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Haluatko lisätietoja puhallusvillakoneen tai suurtehoimurin vuokrasta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

ImageOta yhteyttä!