Puhallusvilla Oulu puhallusvillaurakointi Ekoeriste Oy

Puhallusvilla Oulu

Puhallusvilla Oulu – Yläpohjan eristäminen

Puhallusvillan asennus omakotitalon yläpohjaan toteutettiin Hunton puhallusvillalla. Yläpohjan eristepaksuudeksi asensimme 50cm puhallusvillaa, jolla saavutettiin rakennusmääräysten mukainen u-arvon minimitaso 0,09W/m2K.

Puhallusvilla asennukset Oulun alueella vaivattomasti puolestasi

Puhallusvillan asennus  on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa. Me Ekoeristeellä suosittelemme juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvia puhallusvillatuotteita. Itsenäisenä eristeurakoitsijana emme edusta vain yhtä tuotetta, vaan voimme vapaasti kertoa sinulle puhallusvillalaatujen eroista ja miten puhallusvilla soveltuu sinun kotiisi.

Oulunseudulla saavutetaan merkittäviä säästöjä lisäeristämällä

Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa. Mitä kalliimpaa on ostoenergian hinta, sitä enemmän rahaa säästyy, kun lämpö ei karkaa harakoille. Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista vähentää 10-20% kiinteistön lämmistyskuluja ja tästä syystä asukkaat Oulun alueelta ovatkin saavuttaneet lisäeristämällä enemmän säästöjä lämmityskuluissa, kuin mitä lisäeristäminen rahoituspalvelumme avulla keventää kuukausittaisena lyhennyksenä lompakkoa. Lisäeristys tarjouksen yhteydessä laskemme sinulle u-arvoihin pohjautuvan energiansäätölaskelman, jonka perusteella voit arvioida lisäeristämällä saavutettavan energiansäästön määrää ja takaisinmaksuaikaa.

Urakoimme Oulun seudulla myös murskeiden suurtehopuhalluksia ja materiaalien poistoja imuautoilla

Puhallusvilla asennusten lisäksi urakoimme Oulun seudulla myös imuautoilla materiaalien poistoja sekä murskeiden suurtehopuhalluksia. Ekoeristäjät ovat siis monipuolinen yhteistyökumppani kun etsit eristystöiden ja materiaalien siirtojen ammattilaisia Oulun seudulta. Yläpohjien eristeiden vaihdoissa tarvitaan usein imuautoja sekä puhallusvillojen asennuspalveluja, joten meiltä saa kaikki työsuoritteet samasta paikasta.

Puhallusvilla Oulu

Lisäeristys Oulu

Eristäminen Oulu

Eristystyö Oulu

Eristysurakoitsija Oulu

Puhallusurakoitsija Oulu

Puhallusvillaurakoitsija Oulu

Ekoeristäjät voivat siis auttaa sinua, kun etsit eristämiseen liittyviä palveluja. Olipa tarpeesi sitten alapohja, seinien tai yläpohjan eristämiselle, valikoimissamme olevat puhallusvillat soveltuvat lattiasta kattoon .

Puhallusvilla Oulu

Ekoeristeeltä saat kaikki Oulun seudulla tarvitsemasi eristyspalvelut monipuolisesti ja vuosikymmenien kokemuksella

Puhallusvilla asennukset sekä eristämiseen liittyvät työsuoritukset Oulun seudulla onnistuvat Ekoeristeen urakoitsijoilta erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristeistä ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka-aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

USEIN KYSYTTYÄ – Puhallusvilla, Oulu

Mitä puhallusvillan asennus Oulussa maksaa?

Puhallusvillan asennus Oulun seudulla hinnoitellaa eristettävän pinta-alan (m2) sekä asennettavan eristepaksuuden mukaan. Asennustyön toteutustapa vaikuttaa myös yksikköhintaa, eristeiden asentaminen seiniin on eri hintaista kuin yläpohjiin yms.

Normaalikokoisen harjakattoisen omakotitalon lisälämmöneristyskset maksavat noin 1500-2500€ asennettavan eristekerroksen paksuudesta riippuen.

Mitä puhallusvillaa Oulun seudulta saa?

Ekoeristeen urakoisijoilla on valikoimissa, lasivillaa, puukuitueristettä sekä selluvillaa.

Mitä tulee ottaa huomioon kun tilaan puhallusvillaa Oulun seudulla?

Selvitä eristettävän alueen pinta-ala (m2) sekä rakenteisiin suunniteltu eristepaksuus (cm), näin saamme laskettua asennettavan  kuutiomäärän (m3) tarvetta. Lisäeristyskohteissa suosittelemme tavoittelemaan yläpohjan osalta u-arvoa 0,09W/m2K. Lisäeristeen paksuuden pystymme laskemaan kun pystyt arvoimaan vanhan eristeen kerrospaksuutta. Kaikki nämä tiedot selviävät kun tutustut eristettävään alueeseen jo ennen yhteydenottoa.

Kuinka paljon lämmitysenergiaa voi säästää, kun puhallusvillaa lisää Oulun seudulla olevaan omakotitaloon?

Lisäeristäminen säästää keskimäärin 10-20% vuosittaista energiankulutusta. Lähtötilanne, eli vanhan eristeen kerrospaksuus sekä päälle asennettavan lisäeristeen kerrospaksuus vaikuttavat oleellisesti energiansäästön määrään.

Haluatko lisätietoja puhallusvillan asennuksista Oulun seudulla?

Ota yhteyttä Ekoeriste Oy:n ammattilaisiin, niin kerromme lisää!