Imuautolla poistettu maa-ainesta kesämökin alapohjasta Iitissä.

Imuauto Iitti

Imuauto Iitti.

Iitissä sijaitsevan mökin alapohjan maa-ainekset imuroitiin imuautolla. Syynä maa-aineksen poistoille oli rakennusvaurio sokkelirakenteissa. Imutöiden jälkeen alapohja on puhdas ja sokkelit kauttaaltaan näkyvissä, joten korjaustöitä on sujuvampi toteuttaa.

Alapohjien suurtehoimurointi on nopeaa ja kätevää, imuautoa hyödynnetäänkin usein rakennusten alapohjasaneerauksissa. Alapohjien home- tai kosteusongelmissa suurtehoimurilla voidaan imeä pilaantunut maa-aines pois ja tehdä myös lisää tilaa esimerkiksi savea imemällä, jotta alapohjaan saadaan puhallettua esimerkiksi kapillaarikatkosepeli. Myös sepelin suurtehopuhallus onnistuu tehokkaasti yhdistelmä imuautolla, joka imee ja puhaltaa.

Suurtehoimurilla voidaan kätevästi imuroida myös maanvaraisen lattian alla olevat vioittuneet viemäriputket esiin korjausta tai vaihtoa varten. Rossipohjia avatessa tulee usein eteen alapohjan purun poisto. Kovaksi kerrokseksi painunut puru on toisinaan hakattava irti koolausväleistä, imuletkusta mahtuviksi paloiksi. Suurtehoimurointi on alapohjissa käsin poistoon verrattuna huomattavasti nopeampaa, koska alapohjan ollessa avoinna on siellä liikkuminen hankalaa. Kun vanha puru imetään suoraan imuauton säiliöön, on jätteen kuljettaminen loppusijoituspaikkaan helpompaa. Sinun ei tarvitse tilata vaihtolavoja, työtekijöitä tai etsiä jätteelle vastaanottajaa. Kun rossipohjan rakenteet ovat korjattu, tulevat Ekoeristäjät jälleen paikalle ja asentavat puhallusvillat vanhojen purueristeiden tilalle.

Imuauto Iitti.
Miksi suurtehoimurointi Ekoeristeeltä? Eristämisen ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa, usein myös eristämme alueet, joista olemme eristeet aikaisemmin poistaneet. Teemme yhteistyötä eri jäteasemien, kierrätyskeskusten sekä maankaatopaikkojen kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä jätemaksut huomioiden.

Meiltä saat eristeiden poistot sekä maa-ainesten imutyöt imuautolla, eristämiseen liittyvät rakennustyöt, puhallusvilla asennukset sekä murskeiden suurtehopuhallukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palvelutuotteista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietoja imuautopalveluistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!