Singelin imurointi kerrostalon katolta.

Katto singelin imurointi Helsinki

Katto singelin imurointi Helsinki

Helsingissä sijaitsevan kerrostalo kohteen katolta imuroitu katto singelit imuautolla. Katto singelin poiston jälkeen katto urakoitsijat pesivät katon ja ruiskuttivat Elaproof pinnoitteen vanhan huopakatteen pinnalle. Taloyhtiöitä oli yhteensä 5kpl ja kattopinta-alaa noin 6000m2.

Imuauto on kustannustehokas laitteisto irtonaisten materiaalien kuten hiekan, murskeiden ja eristevillojen poistoissa. Irtoainesten poisto imuautolla on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuautolla imettäviä materiaaleja ovat esimerkiksi sahanpuru, kutterilastut, turve, sammal, hake, multa, puhallusvillat, levyvillat, leca-sora, vaahtolasi, sepeli, singeli, hiekka, savi, tuhka, jauheet, kalkki, tiiliskivet, purkujäte sekä kaikki muut materiaalit, jotka mahtuvat letkusta läpi. Imuautolla operointi on nopeaa, eikä imutyö aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuroitu jäte imuroidaan imuauton säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan. Pyrimme aina löytämään edullisen jatkosijoituspaikan imuroidulle materiaalille, näin säästämme ympäristöä sekä kustannuksia. Palavat materiaalit, kuten sahanpuru tai hake voidaan hyödyntää polttoaineena energiantuotannossa tai kompostoinnissa. Sorat sekä muut irtonaiset maa-ainekset voidaan hyödyntää maanrakennuksessa. Ajattelemme ekologisesti, emme pyri täyttämään kaatopaikkoja, vaan haluamme kierrättää mahdollisimman tehokkaasti.

Katto singelin imurointi Helsinki.

Miksi imuauto Ekoeristeeltä? Eristämisen ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa, usein myös eristämme alueet, joista olemme eristeet aikaisemmin poistaneet. Teemme yhteistyötä eri jäteasemien, kierrätyskeskusten, energialaitosten sekä maankaatopaikkojen kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä jätemaksut huomioiden.

Meiltä saat eristeiden poistot, eristämiseen liittyvät rakennustyöt, puhallusvilla asennukset sekä murskeiden suurtehopuhallukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palvelutuotteista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietoja katto singelin imuroinnista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!