Maamassojen vaihto alapohjasta

Maa-aineksen vaihto Kouvola

Maa-aineksen vaihto Kouvola.

Maa-aineksen vaihto tuotantotilojen alapohjasta Kouvolassa. Kohteessa oli viemäriputki rikkoutunut ja tämä tuli kaivaa esille imuautolla, koska alapohjassa kulki myös risteäviä viemäriputkia jotka olisivat vaurioituneet, mikäli hiekan poistoa olisi toteutettu esim kaivurilla. Koska viemäriputki sijaitsi keskellä tuotantotiloja, oli käytettävissä olevat tilat hyvin ahtaita eikä kaivuu alueelle ollut mahdollista kuljettaa isoja työkoneita. Työskentelyalue huputettiin huolellisesti ennen työn aloitusta, jotta työn aikainen pöly ei pääse leviämään tuotantotiloihin. Lattialaatan purkutöiden jälkeen maa-aineksen poisto toteutettiin poistamalla maa-ainesta imuautolla noin 1,5m syvyyteen, jotta vaurioitunut viemäriputki saatiin esille. Putkitöiden jälkeen oli vuorossa uuden maa-aineksen puhallustyö. Kaivanto täytettiin puhaltamalla vesipestyä sepeliä (raekoko 8-16mm) betonilaatan tasalle asti. Varsinainen puhallustyö toteutettiin kerroksittain, tivistämällä maa-ainesta ennen uuden kerroksen asennusta.

Maa-aineksen vaihto Kouvola.
Miksi maa-ainesten vaihdot Ekoeristeeltä? Maa-ainesten imu- ja puhallustöiden ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa, niin imutyöiden kuin suurtehopuhalluksien osalta. Teemme päivittäin yhteistyötä useiden eri alojen urakoitsijoiden kanssa, joten kanssamme on joustavaa sovittaa työjärjestykset työmaan vaatimusten mukaisesti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisten jäteasemien, kierrätyskeskusten sekä maankaatopaikkojen kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä jätemaksut huomioiden.

Meiltä saat maa-ainesten imutyöt, murskeiden suurtehopuhallukset, eristeisen poistot, puhallusvilla asennukset sekä eristämiseen liittyvät rakennustyöt kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palvelutuotteista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietoja maa-ainesten vaihdoista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!