Puhallusvilla Rovaniemi

Lämmöneristys säästää ja luo asumismukavuutta

Mietitkö puhallusvillaa talon lisäeristykseen ja etsit pätevää eristysurakoitsijaa Rovaniemen alueella. Ota yhteyttä niin saat meiltä tarjouksen ja työn vaivatta! Kysy puhallusvillan asennushintaa.

LUOTETTAVAA ERISTYSPALVELUA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Puhallusvilla on erinomainen valinta rakennuksen lisäeristeeksi. Saat meiltä asiantuntevat eristysratkaisut niin yläpohjaan, seiniin kuin alapohjaankin. Teemme tarvittaessa myös kaikki eristyksen valmistelevat työt kuten; vanhan eristeen poisto suurtehoimurilla, ilmasulkujen asennus, tuulenohjainten asennus, hormin palosuojaus, ilmanvaihtoputkien eristäminen, kulkusiltojen asennus jne... Saat aina puhallusvillan paikalleen asennettuna.

MIHIN PUHALLUSVILLA SOPII ?

Lämmöneristys suojaa taloa sekä talven kylmyydeltä että kesän kuumuudelta. Hyvälaatuinen puhallusvilla varmistaa rakenteiden kosteuden- ja palonkestävyyden koko rakennuksen käyttöiän ajan. Puhallusvilla sopii:

  • Uudet omakotitalot

  • Autotallit, ulkorakennukset, pihasaunat

  • Saneerattavat omakotitalot, hirsitalot ja rintamamiestalot

  • Hirsimökit ja muut vapaan ajan asunnot

  • Rivitalot ja kerrostalot

  • Liikekiinteistöt- ja hallirakennukset

  • Julkiset rakennuskohteet kuten koulut, päiväkodit, liikuntahallit ja vuokratalot

Saat meiltä puhallusvillan myös Rovaniemen lähialueilla: Kittilä, Sodankylä, Ranua, Posio, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Tervola, Keminmaa, Kemi, Tornio, Ylitornio, Pello ja Kolari.

YhteydenottolomaKE

Puhallusvilla kokemuksia Rovaniemi Ekoeristeen puhallusurakoitsija

Yläpohjan lisäeristys

Rovaniemellä olevaan vapaa-ajan asuntoon tilattiin lisälämmöneristystä yläpohjaan 👍

PUHALLUSVILLA ROVANIEMI

Miksi puhallusvilla kannatti valita!

  • Lämmityskustannukset pienenevät - Uusi eristys säästää tyypillisesti 10-20% rakennuksen lämmityskuluissa ja maksaa itsensä takaisin jopa 5 vuodessa.

  • Asuinmukavuus paranee - Vedon tunne vähenee ja lisäeristys lämmittää kylmällä sekä viilentää helteellä

  • Estää homevauriot - Hengittävä puhallusvilla estää kosteuden muodostumista, jota syntyy lämpimän sisäilman ja kylmien pintojen kohtaamisessa.

  • Ehkäisee tulipaloja - Palamaton A1-luokan puhallusvilla estää tehokkaasti tulipalon leviämistä kattorakenteisiin.

  • Raikkaampi sisäilma - Kun eristeiden vaihdon yhteydessä paikataan yläpohjan ilmavuodot alakerran suuntaan, niin ummehtunut ilma vintiltä ei enää leviä asuintiloihin.

  • Kiinteistösi arvo nousee - Energiatehokkuuden parantaminen on investointi tulevaisuuteen.

  • Säästää luontoa - Energiaremontti pienentää talon hiilijalanjälkeä

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT


Ekoeriste Oy
4.9
Perustuu 25 arvioon
powered by Google
J. PaateroJ. Paatero
09:31 17 Oct 24
Hyvää palvelua vaikeuksista huolimatta. Ja kyllä nyt kelpaa, kun pysyy mökki lämpimänä ihan muutamalla kalikalla...
Martti KurttoMartti Kurtto
16:13 04 Oct 24
Nopea toimitus ja hyvä työ
Marja-Liisa HyvärinenMarja-Liisa Hyvärinen
07:57 24 Sep 24
Palvelu oli erinomaisen asiantuntevaa. Taustakysymykset nykytilasta ja halutusta lopputuloksesta käytiin läpi tilausvaiheessa, kirjallinen tilausvahvistus tuli sähköpostiin vielä tarkastettavaksi. Itse työ hoidettiin luvatulla tavalla.
Mika NevasuoMika Nevasuo
10:32 30 Aug 24
Hyvä ja ammattimainen palvelu, mukava ja osaava henkilöstö. Voin lämpimästi suositella muille.
E. HakalaE. Hakala
14:28 28 Aug 24
Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti, kartoituskäynnillä sain selkeän tilannekuvan talon yläpohjan eristämisestä ja asentajilla oli aikaa vastata kysymyksiin. Myös työn tilaamisen jälkeen kaikki sujui sovitusti. Kaikki työntekijät toimivat ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Työt suoritettiin ajallaan ja työnjälki on erinomaista. Kokonaisuudessaan osaavaa palvelua! Kymmenen pistettä koko henkilökunnalle☀️Voin lämpimästi suositella Ekoeriste Oy:tä
A UA U
05:52 16 Aug 24
Tilasimme Hunton puhallusvillan 200mm yläpohjaan omakotitaloon 210 neliötä. Todella asiantunteva, mukava, nopea palvelu myynnissä sekä todella hyvä yhteydenpito! Kaikki toimi sovitusti ja ajallaan. Asentajat oli hyvin mukavia kohteliaita ammattilaisia. Hinnoissa ei mitään moitittavaa.
Roope BergRoope Berg
10:57 15 Aug 24
Seppo KorpelainenSeppo Korpelainen
14:21 14 Aug 24
Ekoeriste kävi lisäeristämässä talon yläpohjaa. Kaksikko saavui sovitusti ja homma oli valmis alle kolmessa tunnissa. Voin suositella lämpimästi!
Tanja VuorioTanja Vuorio
11:17 28 Jun 24
Loistava kaksikko tuli mökkimme välikaton eristämään. Työ sujui nopeasti ja selkeästi ammattitaidolla. Mahtavaa työtä, jatkakaa samaan malliin. Iso kiitos😊. Saa talvi tulla eikä enää lämmitetä harakoita.
Petri SavolainenPetri Savolainen
11:46 08 Jun 24
Puruimurin vuokraus - joustavaa ja hyvää palvelua
Petri BergströmPetri Bergström
09:21 05 Jun 24
Työ hoidettiin ajallaan ja sopimusten mukaisesti.Kyselyihin vastattiin nopeasti ja kerrottiin eri vaihtoehdoista.
Maarit PaakkinenMaarit Paakkinen
09:57 11 Apr 24
Selkeää ja helppoa asioida, työt hoidettiin just eikä melkein
sakari uittosakari uitto
13:44 09 Feb 24
Marko HartamaMarko Hartama
12:47 19 Aug 19
Erittäin asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Suosittelen!
js_loader
Heti saatavilla!

Puhallusvillan asennus Rovaniemi

Puhallusvillan asennus tehdään kuorma-autoon asennetulla puhallusvillakoneella. Rovaniemelle saapuessaan asennusauto sisältää yleensä päivän puhallustyöhön käytettävän villamäärän, puhalluskoneen ja letkut. Puhallusvillan asennusporukassa on kaksi henkilöä. Toinen syöttää villaa auton lastitilassa olevaan puhalluskoneeseen ja toinen henkilö käsittelee itse asennuskohteessa puhallusletkua. Puhalluskoneella pystytään puhaltamaan villaa pitkiä matkoja. Auton mukana tulee letkua vähintään 50-60 metriä. Koneella voi tarvittaessa puhaltaa jopa 100m asti. Letkun halkaisija on yleensä 70-100 mm. Ekoeriste Oy tarjoaa Rovaniemellä avaimet käteen -palvelua, jossa huolehdimme kaikista asennukseen liittyvistä vaiheista mukaan lukien eristeiden poisto ja ilmantiiveys. Puhallusvillan asennus on nopea toimenpide, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin energiansäästöjen muodossa.
Termex puhallusvilla Rovaniemi Ekoeristeen asentaja asentaa yläpohjaan lisäeristykseksi.

Monipuolinen valikoima

MEILTÄ SAAT PUHALLUSVILLAT SEURAAVAAN PROJEKTIISI!

Mietitkö mikä puhallusvilla sopii kohteeseesi? Itsenäisenä eristeurakoitsijana voimme vapaasti suositella sinulle rakennusteknisesti parhaiten sopivan puhallusvillatuotteen. Tutustu alla oleviin tuotteisiin.
MerkkiMateriaaliHengittävyys?Lämmönjohtavuus λPaloluokkaHinta
Isocell puhallusvilla Ekoeriste puhallusurakoitsijaltaISOCELL
ISOCELL valmistetaan kierrätetystä sanomalehtipaperista, joka kuidutetaan selluloosaksi. Kuidut käsitellään mineraalisuoloilla, jotka parantavat eristeen kosteuden- ja palonkestävyyttä. Tämä ympäristöystävällinen prosessi käyttää vähän energiaa, ja lopputuote tarjoaa erinomaiset lämmön- ja ääneneristysominaisuudet.Hengittävä0,037 W/mKB-s2,d0Lue lisää
Hunton puukuitueriste Ekoeriste puhallusurakoitsijaHUNTON
Hunton Nativo -puhallusvilla valmistetaan pääosin kuusihakkeesta, joka saadaan Norjan PEFC-sertifioiduista metsistä. Tämä puukuitueriste on luonnollinen ja uusiutuva materiaali, jolla on erinomaiset kosteudenhallinta- ja ääneneristysominaisuudet. Lisäksi eristeellä on hygroskooppisia ominaisuuksia, eli se sitoo ja luovuttaa kosteutta ympäristön suhteellisen kosteuden mukaan. Hengittävä0,038 W/mKE-s2,d0Lue lisää
Isover puhallus lasivilla Ekoeriste asennus ja toimistusISOVER
Palamaton Isover Insulsafe puhallusvilla valmistetaan pääosin kierrätyslasista. Se on kemiallisesti neutraalia, epäorgaanista, lahoamatonta ja hajutonta, eikä tarjoa kasvualustaa homeelle.Ei0,041 W/mKA1 (palamaton)Lue lisää
Termex selluvilla ekoeriste puhallusurakoitsijaTERMEX
Termex-Selluvilla on kotimainen, energiatehokkaasti kierrätyspaperista valmistettu puhallusvilla, joka tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen. Palo- ja hometurvallinen eriste on hengittävä, tasaten rakenteiden kosteutta ja mahdollistaen muovittoman, vedottoman rakenteen. Hiilineutraali Termex-Selluvilla jättää suuren hiilikädenjäljen, tehden siitä kestävän ja ympäristöystävällisen valinnan. Se parantaa sisäilmaa ja asumismukavuutta modernissa rakentamisessa.Hengittävä0,038 W/mKB-s2,d0Lue lisää
Knauf puhallettava lasivilla Ekoeriste puhallusvillaurakoitsijaKNAUF
Knauf Supafil -puhallusvilla valmistetaan 80 % kierrätyslasista. Se sisällä sidosaineita tai muita lisäaineita. Kierrätetyn lasin käyttö vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää rakentamista. EiVapaasti puhallettuna 0,042 W/mk
Koteloon puhallettuna 0,033 W/mk
A1 (palamaton)Lue lisää
Kasin levitettava puhallusvilla Ekoeriste puhallusurakoitsija puhaltaa ja toimittaaKÄSIN LEVITETTÄVÄ VILLA
Käsin levitettävä säkkivilla valmistetaan luonnonmukaisesta, puhtaasta havupuusta.Hengittävä0,038 W/mKE-s2,d0Lue lisää

Valikoimissamme ei ole Paroc kivivillaa eikä Ekovillan selluvillaa

Image

Paljonko maksaa puhallusvillan asennus Rovaniemellä?


Puhallusvillan hinta muodostuu käytettävästä eristelaadusta ja määrästä, eristettävästä kohteesta, rahdeista ja asennuksen vaativuudesta. Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla 0400 703966 ja saat meiltä räätälöidyn tarjouksen juuri sinun kohteeseesi. 

TUTUSTU KÄTEVIIN LASKUREIHIN


Ota yhteyttä

USEIN KYSYTTYÄ


EKOERISTE OY

aukioloajat *

Maanantai 8:00 - 15:00

Tiistai 8:00 - 15:00

Keskiviikko 8:00 - 15:00

Torstai 8:00 - 15:00

Perjantai 8:00 - 15:00

La-su suljettu

 

* aukioloajat koskevat toimistoa ja noutomyymälää

Puhallusvilla Rovaniemi - avaimet käteen!