Ekoeriste suurtehoimuauton imuri
Image

viime kuun asiakastyytyväisyys

(Ekoeriste Oy:n asiakastyytyväisyyskysely asteikolla 1-10)

9.5/10

10/10

Täyden 10 pisteen palvelua kaupanteosta asennukseen!

Tuomo, Kouvola

9/10

Siisteys, joustavuus ja ammattimainen tieto tuotteista miellyttivät.

Timo, Valkeala

10/10

Nopeus ja ammattitaito!

Vesa, Porvoo

10/10

Minua miellytti palvelun laatu, nopeus, mukava asiakaspalvelija!

Maiju, Kuusaa

10/10

Kaikki sujui mukavasti niin toimistosta kuin asentajien kanssa... kiitos
Hannu, Valkeala

10/10

Osaavat asentajat ja nopea työ tilannekartoituksineen.
Jari, Kouvola

Miten suurtehoimurointi tapahtuu?

Suurtehoimurointi on vaivaton keino päästä eroon tarpeettomista irtoaineksista.

Yhteen säiliölliseen mahtuu imuainesta aineksesta riippuen noin 10-14 m3. Säiliö täyttyy tavanomaisesti täyteen 2-3 tunnissa.
Image
Suurtehoimurointi alkaa yhteydenotolla ja poistettavan materiaalin määrän kartoittamisella. Imuauto tulee hyödylliseksi jo pienissäkin kohteissa.
Suurtehoimurointi

Imuauton mukana kulkee tyypillisesti n. 30 metrin letku, jota voidaan tarpeen ja kohteen mukaan jatkaa. Letkun halkaisija on 150mm. Letkusta menee läpi kaikki tätä pienemmät irtoesineet. Tarvittaessa voimme ottaa mukaan hieman pidemmän letkun.

Eristeiden-suurtehoimurointi

Suurtehoimuauto imee poistettavan materiaalin nopeasti, pölyttömästi ja huolellisesti. Suurtehoimuautolla voi imeä kaiken, mikä mahtuu letkuun, joten muistathan korjata työkalusi imukohteesta talteen.

Poistettava materiaali voi olla esimerkiksi rakennustyömaalta poistettavaa eristemateriaalia tai rehua viljasiilosta.

Sepelin-suurtehoimurointi
Imuroitava materiaali viedään kierrätyslaitokselle, jossa osa voidaan hyödyntää energiantuotannossa. Yhteen kuormaan mahtuu 10-14 kuutiota.
Suurtehopuhallus

Työmaa on suurtehoimuroinnin jälkeen heti valmis seuraavaa työvaihetta varten ja säästyt erillisten roskalavojen, työntekijöiden ja kuljetuspalveluiden hankkimiselta.

Ekoeristeen suurtehoimurointi on aina avaimet käteen periaatteen mukainen toteutus.

Suurin osa lämmöstä karkaa yläpohjan kautta

Eriste on rakennuksen lämpökerrasto

Omakotitalon lisäeristys yläpohjassa on tehokkain tapa säästää energiaa. Lämmöneriste on rakennuksen lämpökerrasto, joka pitää lämpimänä talvella eikä päästä kesällä liikaa kuumuutta sisään.

Eristyksen tehokkuus ja toiminta perustuu puhallusvillan ansiosta paikallaan pysyvään ilmaan.

Kasvava energian hinta pienentää takaisinmaksuaikaa

Energian hinta kasvaa voimakkaasti. Sijoittamalla eristykseen on mahdollista päästä säästämään nyt jopa lyhyemmällä takaisinmaksuajalla. Lisäeristyksen kustannusten kuoleennuttua säästö näkyy suoraan lompakossa.

Ympäristön kannalta kotisi on päästöttömämpi asennuspäivästä alkaen, sillä lämmittämisestä aiheutuu vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Oikein toteutettu eristys tuo säästöä rakennuksen loppuiäksi

Omakotitalon hyvään eristykseen panostaminen kannattaa. Kun tehdään kerran ja kunnolla, tuottaa lämmöneristys säästöä koko rakennuksen eliniän ajan. Oikealla eristemateriaalilla ja työn huolellisuudella on valtava merkitys koko rakenteen toimivuudelle. Pelkästään tästä syystä omakotitalon tai rivitalon puhallusvilla asennukset on syytä toteuttaa ammattilaisen toimesta.

Me Ekoeristeellä osaamme kartoittaa tehtävät toimenpiteet, asentaa oikeanlaiset lämmöneristeet sekä huomioida eristämiseen liittyvät määräykset.

Käytämme vain laadukkaita eristemateriaaleja

Käyttämämme eristemateriaalit ovat aina laadukkaita, sellaisia, joita asentaisimme omaan kotiimme. Voit siis jättää eristeiden materiaalivalinnan sekä niiden hankinnan meille.

Suoritamme työt aina ammattitaidolla sekä avaimet käteen periaatteella, joten sinun ei tarvitse murehtia töiden sujumisesta.

Jääpuikkoja roikkumassa vihreän puutalon katon reunalla.
Puhallusvillan asentamista suurtehopuhaltimella

miten paljon voin säästää lisäeristämällä?

Laskettu 120 neliön kohteessa, säävyöhykkeellä 2, energianhinnan
ollessa 0,12€/kWh ja huoneiston sisälämpötilan ollessa 20 °C

Ekoeriste suurtehoimuauto sivusta

Mitä suurtehoimuAUTOLLA VOI TEHDÄ?

Monet erilaiset irtoainekset tulevat poistetuksi kätevästi suurtehoimuroinnilla. Suurtehoimuautolla voi imeä helposti mm. purut, hiekat, singelit, mullat, savet, betonimurskat sekä muut purkujätteet tehokkaasti ja pölyttömästi. Myös rehua voi siirtää viljasiiloista.

asiakkaidemme kokemuksia

10/10, erittäin tyytyväinen

Ekoeriste Oy:n palvelu on täsmällistä ja asiakasystävällistä. Asentajat saapuvat tekemään työn sovitusti. Työn laatu on huolellista ja siistiä. Työn hinnan saa etukäteen ja työ toteutettiin tarjottuun hintaan. Asentajat kertoivat tekemistään havainnoista ja antoivat suosituksia. Se oli hieno bonus.

Olin kokonaisvaltaisesti tyytyväinen saamaani palveluun ja työn tulokseen.

Anu, Kotka

Image
Image

10/10, erittäin tyytyväinen

Vaivattomuus, helppous, joustavuus, täsmällisyys. Ekoeristeen kanssa aikatauluista sopiminen oli joustavaa ja silti asennus tapahtui täsmällisesti. Työt tehtiin siististi, ennen kaikkea turvallisesti ja ripeästi.

Ei voi kun suositella koko sydämestä Ekoeristettä ja puhallusvillaa.

Taru, Kerava

10/10, erittäin tyytyväinen

Osaavat asentajat ja nopea työ tilannekartoituksineen.
Jari, Kouvola

10/10, erittäin tyytyväinen

Kaikki sujui mukavasti niin toimistosta kuin asentajien kanssa... kiitos
Hannu, Valkeala

usein kysyttyjä kysymyksiä

Ekoeriste suurtehoimuauton imuri

pyydä tarjous

Image

Perheyritys Kouvolasta - jo vuodesta 1994

Asiakaskeskeisyys, laatu ja rehellisyys. Näihin arvoihin perustuu liiketoimintamme jo toisessa sukupolvessa. Jukka Salstola yksi Suomen pitkäaikaisimmista eristepalvelu yrittäjistä on kerännyt kokemusta lämmöneristealalta jo vuosikymmeniä.
Aloittaessaan eristeasentajana 1970-luvun lopulla olivat puhallusvillan asennus sekä hengittävät ja ekologiset lämmöneristeet vielä jotakin uutta ja ihmeellistä. Kokeneen lämmöneristäjän toimiessa yhtiön tukipilarina on seuraavan sukupolven helppoa jatkaa tulevaisuuden Ekoeristeen rakentamista.

Toimitusjohtaja Toni Salstolan toimiessa yrityksen johdossa vastaa Sami Salstola asennusliiketoiminnan kehittämisestä. Tavoitteellisen liiketoiminnan kehittämisessä on tärkeässä roolissa hallituksemme jäsen Mika Tapaninaho jolla on kokemusta suurien lämmöneristeyhtiöiden kehittämisestä toimiessaan johtotehtävissä kansainvälisissä kivivilla- sekä selluvillayhtiöissä.

Ammattitaitoiset asentajat ja korkealaatuiset tuotteet johtavat lämpimään lopputulokseen.