Puhallusvillan asennus alapohjaan

Alapohjan eristäminen Kouvola

Alapohjan eristäminen Kouvola.

Vesivahingon seurauksena alapohjasta poistetut vanhat eristeet korvasimme Isocell selluvillalla.

Puhallusvillan asennus alapohjaan on nopea ja kätevä tapa eristää lattioita. Puhallusvilla asennetaan alapohja koolaukseen nähden ylipaksuuteen, jonka jälkeen Ekoeristäjät painelevat puhallusvillan koolauksen yläpinnan tasalle.

Usein kuulee, että puhallusvillaurakoitsija jättää painelutyön asiakkaan hoidettavaksi, mutta me Ekoeristeellä tiedämme, että painelutyö on alapohja eristämisen tärkein työvaihe ja tästä johtuen suoritamme myös puhallusvillan painelutyön asiakkaan puolesta. Näin varmistamme, että puhallusvilla on asennettu eristevalmistajan määrittelemään tiheyteen. Mikäli puhallusvilla on asennettu liian löysästi, se painuu ajansaatossa.

Erilaisista raaka-aineista valmistetuissa puhallusvilla laaduissa on erilaiset vaatimukset asennustiheydelle, joten tuotteen tekniset ominaisuudet ovat oltava tarkkaan tiedossa ennen asennustyön suorittamista. Kaikki Ekoeristäjämme ovat kokeneita ammattilaisia ja koulutettu asentamaan valikoimissamme olevia puhallusvilla tuotteita.

Alapohjan eristäminen Kouvola.

Puhallusvillan hinta asennettuna määräytyy useimmiten asennettavan kuutiomäärän (m3) mukaan. Puhallusvillan kuutiohintaan (€/m3) vaikuttaa kohteen sijainti, työmäärä, materiaalimenekki sekä käytettävä asennustekniikka. Laskutus tapahtuu asennetun eristemäärän mukaan, myös kiinteää kokonaishintaa on mahdollista käyttää, kun Ekoeristäjät on tutustuneet kohteeseen paikan päällä, jo ennen tarjouksen tekoa. Asiakas voi aina valita tarjouksestamme haluamansa työsuoritteet, jolloin urakan kokonaishinta määräytyy kohteessa toteutettavan työmäärän mukaan. Uudisrakennuskohteiden eristäminen lattiasta kattoon kustantaa vain noin 2-3% talon rakennuskustannuksista, joten eristämisessä ei kannata säätää, vaan anna laadukkaan eristyksen säätää talosi lämmityskuluja.

Haluatko lisätietoja alapohjan eristämisestä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!