omakotitalo, porvoo, vanha hirsirakennus, peruskorjaus, välipohjan eristäminen Hunton Nativo puukuitueristeellä, lämmöneriste paineltuna koolauksen yläpinnan tasalle (3)

Välipohjan eristäminen Porvoo – Hunton Nativo puukuitueriste

Välipohjan eristäminen Porvoo. Kyseessä oli omakotitalon peruskorjaus, jossa välipohjan eristeeksi asennettiin Hunton Nativo puukuitueriste. Lämmöneriste asennettiin pääasiassa äänieristeeksi, jolloin eristeen asennustiheys jätetiiin hieman kuohkeammaksi ja korko noin yläpinnan tasalle. Alapohjia eristettäessä puhallusvilla tulee painella tiukkaan, jotta eriste ei painu ajan saatossa, mutta asuinkerrosten välissä olevien lattiarakenteiden osalta materiaalin painuminen ei aiheuta lämpövuotoja ja tästä syystä asennuksessa painotetaan ääneneristyksellisiä ominaisuuksia.

Toteutamme puhallusvilla asennukset Porvoon seudulla vaivattomasti puolestasi

Puhallusvillan asennus on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Ekoeristäjät ovat imu ja puhalluspalveluiden ammattilaisia

Puhallusvilla asennusten lisäksi urakoimme imuautoilla materiaalien poistoja sekä murskeiden suurtehopuhalluksia. Ekoeristäjät ovat siis monipuolinen yhteistyökumppani kun etsit eristystöiden ja materiaalien siirtojen ammattilaisia. Yläpohjien eristeiden vaihdoissa tarvitaan usein imuautoja sekä puhallusvillojen asennuspalveluja, joten meiltä saa kaikki työsuoritteet samasta paikasta.

Ekoeristeeltä saat kaikki Porvoon seudulla tarvitsemasi eristyspalvelut monipuolisesti ja vuosikymmenien kokemuksella

Puhallusvilla asennuksiin sekä eristämiseen liittyvät suoritukset onnistuvat Ekoeristeeltä erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristeiden asentamisesta ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka- aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

Haluatko lisätietoja puhallusvilla asennuksista Porvoon seudulla? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!