Puhallusvilla Joensuu Puhallusvillaurakoitsija Ekoeriste asentaa

Puhallusvilla Joensuu

Puhallusvilla Joensuu – Yläpohjan eristäminen.

Puhallusvillan asennus teollisuushallin yläpohjaan toteutettiin Knauf puhallusvillalla. Yläpohjan eristepaksuudeksi asensimme 50cm puhallusvillaa, jolla saavutettiin rakennusmääräysten mukainen u-arvon minimitaso 0,09W/m2K. Knaufin kierrätyslasista valmistettu puhallusvilla valikoitui asennettavaksi materiaaliksi tuotteen palamattomuuden johdosta.

Toteutamme puhallusvilla asennukset Joensuun alueella vaivattomasti puolestasi

Puhallusvillan asennus  on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa. Me Ekoeristeellä suosittelemme juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvia puhallusvillatuotteita. Itsenäisenä eristeurakoitsijana emme edusta vain yhtä tuotetta, vaan voimme vapaasti kertoa sinulle puhallusvillalaatujen eroista ja miten puhallusvilla soveltuu sinun kotiisi.

Useat asiakkaamme Joensuun alueella ovat saavuttaneet merkittäviä säästöjä lisäeristämällä

Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa. Mitä kalliimpaa on ostoenergian hinta, sitä enemmän rahaa säästyy kun lämpö ei karkaa harakoille. Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista vähentää 10-20% kiinteistön lämmistyskuluja ja tästä syystä useat asiakkaamme Joensuun alueelta ovatkin saavuttaneet lisäeristämällä enemmän säästöjä lämmityskuluissa, kuin mitä lisäeristäminen rahoituspalvelumme avulla keventää kuukausittaisena lyhennyksenä lompakkoa. Lisäeristys tarjouksen yhteydessä laskemme sinulle u-arvoihin pohjautuvan energiansäätölaskelman, jonka perusteella voit arvioida lisäeristämällä saavutettavan energiansäästön määrää ja takaisinmaksuaikaa.

Urakoimme Joensuun seudulla myös murskeiden suurtehopuhalluksia ja materiaalien poistoja imuautoilla

Puhallusvilla asennusten lisäksi urakoimme Joensuun seudulla myös imuautoilla materiaalien poistoja sekä murskeiden suurtehopuhalluksia. Ekoeristäjät ovat siis monipuolinen yhteistyökumppani kun etsit eristystöiden ja materiaalien siirtojen ammattilaisia Joensuun seudulta. Yläpohjien eristeiden vaihdoissa tarvitaan usein imuautoja sekä puhallusvillojen asennuspalveluja, joten meiltä saa kaikki työsuoritteet samasta paikasta.

USEIN KYSYTTYÄ – Puhallusvilla, Joensuu

Mitä puhallusvillan asennus Joensuussa maksaa?

Puhallusvillan asennus Joensuun seudulla hinnoitellaa eristettävän pinta-alan (m2) sekä asennettavan eristepaksuuden mukaan. Asennustyön toteutustapa vaikuttaa myös yksikköhintaa, eristeiden asentaminen seiniin on eri hintaista kuin yläpohjiin yms.

Normaalikokoisen harjakattoisen omakotitalon lisälämmöneristyskset maksavat noin 1500-2500€ asennettavan eristekerroksen paksuudesta riippuen.

Mitä puhallusvillaa Joensuun seudulta saa?

Ekoeristeen urakoisijoilla on valikoimissa, lasivillaa, puukuitueristettä sekä selluvillaa.

Mitä tulee ottaa huomioon kun tilaan puhallusvilloja Joensuun seudulla?

Selvitä eristettävän alueen pinta-ala (m2) sekä rakenteisiin suunniteltu eristepaksuus (cm), näin saamme laskettua asennettavan  kuutiomäärän (m3) tarvetta. Lisäeristyskohteissa suosittelemme tavoittelemaan yläpohjan osalta u-arvoa 0,09W/m2K. Lisäeristeen paksuuden pystymme laskemaan kun pystyt arvoimaan vanhan eristeen kerrospaksuutta. Kaikki nämä tiedot selviävät kun tutustut eristettävään alueeseen jo ennen yhteydenottoa.

Kuinka paljon lämmitysenergiaa voi säästää, kun lisäeristän Joensuun seudulla olevaan omakotitaloon?

Lisäeristäminen säästää keskimäärin 10-20% vuosittaista energiankulutusta. Lähtötilanne, eli vanhan eristeen kerrospaksuus sekä päälle asennettavan lisäeristeen kerrospaksuus vaikuttavat oleellisesti energiansäästön määrään.

Lisäeristys Joensuu, Eristäminen Joensuu, Eristystyö Joensuu, Ekoeristeeltä saat kaikki Joensuun seudulla tarvitsemasi eristyspalvelut monipuolisesti ja vuosikymmenien kokemuksella

Puhallusvilla asennukset sekä muut eristämiseen liittyvät työsuoritukset Joensuun seudulla onnistuvat Ekoeristeen urakoitsijoilta erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristystöistä ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat, niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka-aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

Haluatko lisätietoja puhallusvilla asennuksista Joensuun seudulla?

Ota yhteyttä Ekoeriste Oy:n ammattilaisiin, niin kerromme lisää!