Puhallusvillan asennus Kotkassa

Puhallusvilla Kotka

Puhallusvilla Kotka.

Kotkassa sijaitsevan hallirakennuksen yläpohjan eristystyöt toteutettu Isover Insulsafe puhallusvillalla. Ekoeristeen toteuttamat puhallusvilla asennukset sisältävät aina eristemateriaalin tyyppihyväksynnän mukaisen painumavaran asennuksen, jolloin eristepaksuus eristetuotteen luonnollisen painuman jälkeen on tilautun paksuuden mukainen.

 

Puhallusvilla Kotka.

Katon eristys puhallusvillalla on kustannustehokas ja nopea tapa lämpöeristää yläpohjien ryömintätiloja. Puhallusvillan asennus toteutettu levittämällä eriste tasaiseksi kerrokseksi katon eristetilaan.

Katon eristysten osalta on suositeltavaa tavoitella 50cm eristepaksuutta.

Katon eristetilalla on monta nimeä, esimerkiksi välikatto, välipohja, vintti tai ullakko. Me Ekoeristeellä puhumme kuitenkin aina yläpohjan eristämisestä, kun kyseessä on vesikaton ja huoneiston välisen tilan eristämisestä. Yläpohjan eristäminen on tärkeää, koska kaikista rakennuksen osista juuri yläpohjan kautta pyrkii poistumaan eniten lämpöä rakenteen läpi.

Myös sisä- ja ulkoilman välinen paine-ero pyrkii tasoittumaan, mikä tarkoittaa, että yläpohjan ilmatiiviys on huomioitava myös puhallusvilla asennuksien yhteydessä. Hyvin eristetty, hengittävä mutta ilmatiivis yläpohja toimii myös kosteuden kannalta oikein eli poistaen syystä tai toisesta tilaan syntynyttä kosteutta.

Yläpohja muodostaa rakennuksen suurimman yhtenäisen pinnan ja kaikista talon ulkovaipan kautta karkaavasta lämmöstä suurin osa pyrkii ulos juuri tätä kautta. Hyvin eristetty yläpohja varmistaa energiatehokkaasti toimivan kattorakenteen ja säästää rahaa lämmityslaskuissa.

Puhallusvillan asennus katon eristetilaan eli yläpohjaan on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Toteutamme puhallusvilla asennukset vaivattomasti puolestasi. Ammattitaitoiset työntekijämme valitsevat kohteeseen sopivat työmenetelmät ja eristysmateriaalin. Toteutamme puhallusvilla asennukset ammattitaidolla myös vaativiin kohteisiin, esimerkiksi ontelopuhalluksena ulkoseinien koolausväleihin.

Meille hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Jokainen rakennus ja eristystyö arvioidaan tapauskohtaisesti. Yläpohjan lisäeristys toteutetaan aina kohteen vaatimien toimenpiteiden mukaan.

Tarvittaessa suoritamme kaikki yläpohja saneeraukseen liittyvät toimenpiteet, kuten:

Asennamme myös yläpohjaan kulkusillat, joiden avulla eristetyllä alueella voi kulkea ilman, että puhallusvilla kerros vaurioituu.

Teemme rakenteille myös silmämääräisen tarkastuksen aina liikkuessamme yläpohjassa. Ilmoitamme asiakkaalle suorittamistamme havainnoista ja opastamme tarvittaessa eteenpäin muissa kattotöistä. Lopuksi asennamme lisäeristeen, jonka jälkeen kotisi yläpohja on kunnossa ja puhallusvilla pitää lämmön sisällä.

Haluatko lisätietoja puhallusvillan hinnasta?

Ota yhteyttä Ekoeriste Oy:n ammattilaisiin, niin kerromme lisää!