Kerrostalo Lahti, Yläpohjan lisäeristys, Isover Insulsafe, lasivilla puhalluseriste

Puhallusvillaurakointi Lahti – Yläpohjan eristäminen

Puhallusvillaurakointi Lahti.

Kerrostalon yläpohjan lisäeristäminen Lahdessa. Lisälämmöneristys toteutettiin Isover Insulsafe lasivilla puhallusvillalla. Eristepaksuus 30cm. Puhallusvillan asennus yläpohjaan on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Toteutamme puhallusvilla asennukset vaivattomasti puolestasi. Ammattitaitoiset työntekijämme valitsevat kohteeseen sopivat työmenetelmät ja eristysmateriaalin. Puhallusvilla asennukset yläpohjaan toteutetaan aina kohteen vaatimien toimenpiteiden mukaan. Tarvittaessa suoritamme myös kaikki yläpohjassa vaadittavat rakennustyöt avaimet käteen pakettina, kuten eristeiden poiston, ilmasulkujen tiivistykset, tuulenohjainten asennukset, ilmanvaihtoputkien eristykset sekä hormien palosuojaukset. Asennamme myös yläpohjaan kulkusillat, joiden avulla eristetyllä alueella voi kulkea ilman, että puhallusvilla kerros vaurioituu.

Puhallusvillaurakointi Lahti.

Ekoeriste Oy:ltä saat kaikki Lahden seudulla tarvitsemasi puhallusvillaurakoinnit monipuolisesti ja vuosikymmenien kokemuksella. Puhallusvilla asennuksiin sekä eristämiseen liittyvät suoritukset onnistuvat Ekoeristeeltä erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristeiden asentamisesta ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka- aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

Haluatko lisätietoja puhallusvillaurakoinnista Lahden seudulla? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää