Lisäeristeen asennus ulkoseinään

Ulkoseinän lisäeristys

Ulkoseinän lisäeristys

Hamina sijaitsevan omakotitalon ulkoseinät lisäeristetty ruiskuttamalla Isocell selluvilla saumattomasti rungon koolausväleihin. Seinien ruiskuasennuksia on toistaiseksi mahdollista toteuttaa vain sanomalehtipaperista valmistetulla selluvilla eristeellä. Puhallusvillan joukkoon sumutetaan vesi ja polyvinyylialkoholi seosta, jolloin massa ikään kuin liimataan eristettävään koolausväliin. Koska puhallusvillan seassa on kosteutta, on eristeen annettava kuivua, ennen ilmasulkukerroksenasentamista. Seinäruiskuasennus on vaativa työsuorite ja edellyttää suurta ammattitaitoa, jonka takia eristealalla vähemmän aikaa toimineet puhallusvillaurakoitsijat herkästi välttelevät seinien eristämistä.

Me Ekoeristeellä olemme eristäneet jo tuhansien kotien seinät ruiskuasennuksena, myös omat kotimme. Selluvillan ruiskuasennus on ollut käytössämme jo 90-luvun alusta alkaen, joten menetelmä on meille tuttu ja turvallinen tapa eristää seiniä. Ekoeristäjien ammattitaitoon voit luottaa, kun etsit ammattilaista seinien eristämiseen.

Ulkoseinän lisäeristys

Ekoeriste Oy:ltä saat kaikki kiinteistösi liittyvät puhallusvilla asennukset monipuolisesti ja kokemuksella. Puhallusvilla asennuksiin sekä eristämiseen liittyvät suoritukset onnistuvat Ekoeristeeltä erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristeiden asentamisesta ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa.

Eristäminen on hyvin huomattava osa kiinteistön toimivuutta, sillä kunnollinen ja hyvin toimiva eristys pitää huolen siitä, että rakennus pysyy talvisin lämpimänä ja kesällä viileämpänä. Lisäeristykset kohentavat myös rakennuksen jälleenmyyntiarvoa, kun koti on energiatehokas, on se myös houkuttelevampi vaihtoehto asuntoa ostettaessa. Haluaisitko sinä ostaa asunnon, jossa on suuri energiankulutus, kun vaihtoehtona on käyttää vähemmän rahaa lämmittämiseen ja vaikka matkustella lämmityslaskussa säästämilläsi rahoilla?

Haluatko lisätietoja seinien ruiskuasennuksista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!