Imuauto Lahti – Singelin imurointi katolta

Imuauto Lahti – Singelin imurointi katolta toteutettiin suurtehoimuautolla.

Imuauto Lahti.
Imuauto on kustannustehokas laitteisto irtonaisten materiaalien kuten hiekan, murskeiden ja eristevillojen poistoissa. Irtoainesten poisto imuautolla on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuautolla imettäviä materiaaleja ovat esimerkiksi sahanpuru, kutterilastut, turve, sammal, hake, multa, puhallusvillat, levyvillat, leca-sora, vaahtolasi, sepeli, singeli, hiekka, savi, tuhka, jauheet, kalkki, tiiliskivet, purkujäte sekä kaikki muut materiaalit, jotka mahtuvat letkusta läpi.

Jäte imetään suoraan imuauton säiliöön, jossa se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan, tai halutessanne välivarastoon jatkosijoitusta varten. Vanha eriste voidaan myös käyttää uudelleen, mikäli materiaali on puhdasta, kuivaa ja käyttökelpoista.

Imutyöt imuautolla suoritetaan avaimet käteen periaatteella, eikä Sinun tarvitse hankia roskalavoja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat imutyöt puolestasi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Haluatko lisätietoja imuautopalveluistamme? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!