Lecasoran suurtehopuhallus

Lecasoran puhallus Lappeenranta

Lecasoran puhallus Lappeenranta.

Lecasoran puhallus tehdasalueella sijaitsevien rakennusten väliseen tilaan toteutettu suurtehopuhalluksena.

Lecasora on Kouvolan Kuusankoskella kotimaisesta savesta valmistettu luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Lecasora on kevyttä ja palamatonta materiaalia. Lecasora voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen. Lecasoran suurtehopuhallus on kustannustehokasta asentaa materiaalin keveyden ansiosta, hyvä asettuvuus luo tasaisen alusrakenteen työmaalle. Lecasora toimii erinomaisesti kapillaarikatkona esimerkiksi rossipohjien ryömintätiloissa estäen kosteuden nousun maaperästä alapohja rakenteisiin.

Lecasoran puhallus Lappeenranta.

Suurtehopuhallus puhallusautolla on tehokas, nopea ja kustannustehokas menetelmä kaikkien irtoaineiden siirtämiseen. Puhallettavia materiaaleja ovat esimerkiksi kevytsora, lecasora, vaahtolasi, singeli, sepeli, hiekka, sekä käytännössä kaikki hienojakoiset materiaalit, joka mahtuvat kulkemaan puhallusletkusta läpi. Puhallettava materiaali imetään puhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan kovalla ilmanpaineella loppusijoituspaikkaan.

Suurempia määriä puhallettaessa materiaalit voidaan toimittaa työkohteeseen kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin. Suurtehopuhallukset suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankia materiaaleja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat suurtehopuhallukset puolestasi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Haluatko lisätietoja suurtehopuhallus palveluistamme? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.