Kapillaarikatkosepelin asennus puhaltamalla.

Sepelin puhallus Kouvola

Sepelin puhallus Kouvola.
Omakotitalon kellarin maanvaraisen lattialaatan alustäytöksi puhallettu kapillaarikatkokerros.
Puhallettu materiaali oli vesipestyä sepeliä, raekoko 8-16mm.

Sepeli on kustannustehokasta asentaa puhaltamalla. Asennettava sepeli imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, jossa materiaali kuljetetaan työmaalle. Työmaalla puhaltaja vie puhallusletkun työskentelyalueelle ja puhaltaa sepelin puhallusletkua pitkin käyttökohteeseen. Palvelemme sepelin puhalluksissa yksityisiä omakotitalorakentajia sekä urakoimme yhteistyökumppanina rakennusliikkeiden kohteissa.

Nykyaikaiset suurtehopuhallusautomme mahdollistavat tehokkaan suurtehopuhalluksen pitkienkin etäisyyksien päähän. Suurtehopuhallusautolla on mahdollista asentaa myös vaahtolasia, lecasoraa, singeliä, hiekkaa, puhallusvillaa, purua sekä kaikenlaista muuta kuivaa irtoainesta. Puhallettavan materiaalin on oltava kuivaa ja irtoaineista. Raekoko 1-50mm, maksimi raekoko riippuu puhallettavan materiaalin ominaispainosta.

Sepelin puhallus Kouvola.
Miksi sepelin puhallus Ekoeristeeltä? Kokeneina ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa. Usein toteutamme samassa kohteessa useita eri työvaiheita, joten kanssamme urakoiden aikataulutus on joustavaa. Teemme yhteistyötä useiden materiaalitoimittajien kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä materiaalikustannukset huomioiden.

Meiltä saat suurtehopuhalluksien lisäksi suurtehoimuroinnit, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietojaa suurtehopuhalluspalveluistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!