eristevilla yläpohjassa

Eristevillan asennus

Eristevillan asennus yläpohjaan.

Kouvolassa sijaitsevan omakotitalon yläpohjan eristystyöt toteutettu Hunton puukuitueristeellä. Ekoeristeen toteuttamat eristevillojen asennukset sisältävät aina eristemateriaalin tyyppihyväksynnän mukaisen painumavaran asennuksen, jolloin eristepaksuus eristetuotteen luonnollisen painuman jälkeen on tilautun paksuuden mukainen.

Eristevillan asennus yläpohjaan.

Eristevillojen asennustyöt ovat Ekoeriste Oy:n liiketoiminnan perusta ja palvelutuote, josta liiketoimintamme on lähtenyt käyntiin vuonna 1994. Asennamme valikoimissamme olevia eristevilloja uusiin rakennuksiin sekä lisäeristeeksi vanhoihin rakennuksiin.

Eristevilloilla voidaan toteuttaa yläpohjan, välipohjan, alapohjan sekä seinän lämpöeristykset. Olemme erikoistuneet puhallettavien eristevillojen ruiskuasennuksiin, jotka tunnetaan toisella myös hieman harhaanjohtavalla nimellä ”märkäpuhallus”. Seinien eristäminen ruiskuasennuksena on työsuorite, joka vaatii suurta ammattitaitoa ja oikeat työvälineet, jotta lämpöeristyksestä saadaan saumaton ja painumaton. Hallitsemme myös eristevillojen asentamisen ontelopuhalluksena, jolloin lämpöeristys saadaan asennettua painumattomaksi ja saumattomaksi myös kuivana. Eristevillojen asennukset suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankkia tuotteita, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Kun lämmöneristämisen ammattilaiset hoitavat eristystyöt puolestasi, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen.

Haluatko lisätietoja puhallusvillan asennuksesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!