Höyrysulkumuovin tiivistys

Höyrynsulkumuovin tiivistys

Höyrynsulkumuovin tiivistys.

Omakotitalon yläpohjaremontin yhteydessä tiivistimme höyrynsulkumuovin vuotokohdat, jotta eristepöly ei pääse kulkeutumaan huoneiston sisäpuolelle. Tiivistystyö toteutettu Tescon Vana tiivistysteipillä.

Höyrynsulku on pääasiassa muovista tehty, ilmatiivis ja vesihöyryä läpäisemätön kerros. Höyrynsulun tarkoitus on varmistaa, ettei talossa oleva kostea ja lämmin ilma tunkeudu katon ja seinien eristeisiin.

Esimerkiksi kivi-tai lasivilla eristeiden kanssa käytetään höyrynsulkua, koska eristemateriaali ei kykene käsittelemään kosteutta. Höyrynsulku asennetaan eristeiden lämpimälle puolelle eli talon sisäpuolelle.

Höyrynsulkumuovin tiivistys.

Tiivistämme ilmavuodot laadukkailla tuotteilla ja ammattitaidolla olipa tarpeesi suuri tai pieni. Esimerkiksi yläpohjien ilmavuodot saa kätevästi kuriin eristeiden vaihdon yhteydessä. Mikäli ilmantiiveyteen jää puutteita on riskinä kosteuden leviäminen reikien kautta yläpohjan lämmöneristeisiin.

Kun ilmanvuodot ilmansulkutuotteessa ovat tiivistetty ja yläpohja ammattitaidolla eristetty, vähentää se rakennuksesta karkaavaa lämmönhukkaa. Samalla ilmanvaihdon toimivuus sekä ilmanvaihdon lämpötilanhallinta helpottuu. Ilma tulee raikkaana sieltä mistä pitääkin eikä epäpuhtaudet aiheuta sisäilmaongelmia.

Eristämisen ammattilaiset, kuten me Ekoeristeellä osamme kartoittaa tehtävät toimenpiteet, asentaa oikeanlaiset ilmantiiveystuotteet sekä huomioida tiivistämiseen liittyvät haasteet. Käyttämämme ilmantiiveystuotteet ovat aina laadukkaita, sellaisia, joita asentaisimme omaan kotiimme. Voit siis jättää materiaalivalinnat sekä niiden hankinnan meillä.

Kun pyydät meidät paikalle, suoritamme perusteellisen tarkistuksen, jonka pohjalta saat meiltä arvion tarvittavista töistä sekä kustannuksista. Suoritamme työt aina ammattitaidolla sekä avaimet käteen periaatteella, joten sinun ei tarvitse murehtia töiden sujumisesta.

Haluatko lisätietoja höyrynsulkujen tiivistämisestä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!