puhallusvillan asennus Vaasa

Puhallusvilla Vaasa

Puhallusvilla Vaasa – ulkoseinien eristäminen. Puhallusvillan asennus omakotitalon ulkoseiniin toteutettiin Hunton puhallusvillalla. Ulkoseinän eristepaksuus oli 200mm ja käytetty asennustekniikka ontelopuhallus. Uudisrakentamisessa usein käytetyt ontelorakenteet eristetään puhallusvillalla pääasiassa rakenteiden sisäpuolelta. Ontelopuhalluksena toteutettu puhallusvillan asennus on nopea ja saumaton tapa eristää ulkoseiniä, menetelmä soveltuu myös vinojen yläpohjien eristämiseen. Puhallusvilla asennetaan täysin kuivana, joten rakentamisessa ei tarvitse huomioida kuivumisaikoja. Puhallustyö toteutetaan kovalla ilmanpaineella koolausväli kerrallaan, työntämällä puhallusletku koolausväliin ilmansulkukerroksen läpi. Puhallusvillan asennus suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä työmaalle tarvitse hankkia tuotteita, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Seinärakenteilta vaadittu u-arvo 0,17W/mk saavutetaan kun seinän kokonaiseristepaksuus on n.250mm, tästä syytä päärungon sisäpuolelle asennetaan lisäkoolaus, jotta seinän paksuutta saada lisättyä vaatimusten mukaiselle tasolle.

Toteutamme puhallusvilla asennukset Vaasan alueella vaivattomasti puolestasi

Puhallusvillan asennus on nopea ja tehokas tapa säästää lämmityskuluissa ja vähentää lämpöhukkaa. Hyvä lämpöeristys ja ilmatiiviit rakenteet pitävät talosi talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ulkoseinien, alapohjan ja yläpohjan kunnollinen eristys vähentää myös vedon tunnetta kotisi sisätiloissa. Me Ekoeristeellä suosittelemme juuri sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvia puhallusvillatuotteita. Itsenäisenä eristeurakoitsijana emme edusta vain yhtä tuotetta, vaan voimme vapaasti kertoa sinulle puhallusvillalaatujen eroista ja miten puhallusvilla soveltuu sinun kotiisi.

Useat asiakkaamme Vaasan alueella ovat saavuttaneet merkittäviä säästöjä lisäeristämällä

Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa. Mitä kalliimpaa on ostoenergian hinta, sitä enemmän rahaa säästyy kun lämpö ei karkaa harakoille. Yläpohjaa lisäeristämällä on mahdollista vähentää 10-20% kiinteistön lämmistyskuluja ja tästä syystä useat asiakkaamme Vaasan alueelta ovatkin saavuttaneet lisäeristämällä enemmän säästöjä lämmityskuluissa, kuin mitä rahoituspalvelumme keventää kuukausittaisena lyhennyksenä lompakkoa. Lisäeristys tarjouksen yhteydessä laskemme sinulle u-arvoihin pohjautuvan energiansäätölaskelman, jonka perusteella voit arvioida lisäeristämällä saavutettavan energiansäästön määrää ja takaisinmaksuaikaa. Kun Ekoeristäjät hoitavat puhallusvillan asennukset puolestasi, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen.

Urakoimme Vaasan seudulla myös murskeiden suurtehopuhalluksia ja materiaalien poistoja imuautoilla

Puhallusvilla asennusten lisäksi urakoimme Vaasan seudulla myös imuautoilla materiaalien poistoja sekä murskeiden suurtehopuhalluksia. Ekoeristäjät ovat siis monipuolinen yhteistyökumppani kun etsit eristystöiden ja materiaalien siirtojen ammattilaisia Vaasan seudulta. Yläpohjien eristeiden vaihdoissa tarvitaan usein imuautoja sekä puhallusvillojen asennuspalveluja, joten meiltä saa kaikki työsuoritteet samasta paikasta.

Puhallusvilla Vaas

Ekoeristeeltä saat kaikki Vaasan seudulla tarvitsemasi eristyspalvelut monipuolisesti ja vuosikymmenien kokemuksella

Puhallusvilla asennukset sekä muut eristämiseen liittyvät työsuoritukset Vaasan seudulla onnistuvat Ekoeristeen urakoitsijoilta erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristystöistä ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat, niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka-aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

Haluatko lisätietoja puhallusvilla asennuksista Vaasan seudulla? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää