Puhallusvilla Villähde

Puhallusvillan asennus lisäeristeeksi Villähteellä

Puhallusvilla Villähteellä sijaitsevan omakotitalon yläpohjan kartoituksessa selvisi, että eristys on toteutettu 30cm puhallusvillalla (kivivilla). Asiakas toivoi lisäeristystä. Kivivillan päälle sopii kaikki Ekoeristeen valikoimissa olevat tuotteet. Asiakkaan kanssa keskusteltiin lasivillan ja puukuitueristeen välillä, jotka molemmat toivat uuden laskennallisen u-arvon 0,08 W/(K·m²). Lasivillan etuna on palamattomuus. Puukuitueriste taas hengittävänä eristeenä kykenee ottamaan kosteutta vastaan ja haihduttamaan sitä.

Puhallusvilla kivivillaa Villähde

Puhallusvilla Villähde -kohteessa valittiin lisäeristeeksi puukuitueriste

Puukuitueriste valikoitua kosteudensieto-ominaisuuksiensa ansiosta lisäeristemateriaaliksi. 20 cm lisäeristekerros puhallettiin alle kahdessa tunnissa. Asiakas on pitänyt hyvää huolta yläpohjasta ylläpitämällä valaistusta ja nostamalla kulkusiltaa.

Lisäeristys hunton puukuitueristeellä

Ekoeriste Oy:ltä saat kaikki kiinteistösi liittyvät eristystyöt monipuolisesti ja kokemuksella. Puhallusvilla asennuksiin sekä eristämiseen liittyvät suoritukset onnistuvat Ekoeristeeltä erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristeiden asentamisesta ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Kun eristämme talosi, alapohjan, ulkoseinät ja yläpohjan, pidämme huolta siitä, että eristemateriaalit ovat juuri kohteeseen sopivat niin vaatimuksiltaan kuin asennustavoiltaankin. Eristämme rakenteet ammattitaidolla ja rakennuksen olosuhteet huomioiden. Valikoimissamme olevat puhallusvillat ovat valmistettu ekologisista raaka- aineista ja kiertotalous huomioiden, kierrätyslasia, sanomalehteä ja sahateollisuuden ylijäämä puuta, niistä on Ekoeristeen asentamat puhallusvillat tehty. Puhallusvillan asennus on eristämisen muodosta myös kaikkein ekologisin, koska asennustyössä ei synny kaatopaikalle vietävää leikkuu jätettä.

Haluatko lisätietoja yläpohjan eristämisestä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!