alapohjan kapillaarikatkon suurtehopuhallus

Sepelin puhallus alapohjaan

Sepelin puhallus alapohjaan.

Lahdessa sijaitsevan koulurakennuksen alapohjaan puhalsimme kapillaarikatko sepeliä suurtehopuhalluksena. Asennetun sepelin kerrospaksuus oli noin 30cm.

Sepelin suurtehopuhallus kapillaarikatkoksi on nopeaa ja kätevää, suurtehopuhallusta hyödynnetäänkin usein rakennusten alapohjasaneerauksissa. Ennen kapillaarikatkon puhallusta alapohjaan levitetään maa-aineksia erottava suodatinkangas. Kapillaarikatko on yleensä n.20-30 cm paksu ja sen tehtävänä on pitää alapohja kuivana. Alapohjien home- tai kosteusongelmissa pilaantunut maa-aines poistetaan ja tämän jälkeen alapohjaan puhalletaan suurtehopuhallusautolla esimerkiksi pestyä sepeliä, vaahtolasia tai lecasoraa kapillaarikatkoksi. Myös singelin ja hiekan siirrot onnistuvat suurtehopuhalluksena tehokkaasti.

Suurtehopuhallus on alapohjien ryömintätiloissa usein käsin lapioimiseen verrattuna huomattavasti nopeampaa, koska ahtaissa tiloissa työskentely on hankalaa. Tilatessasi suurtehopuhallukset Ekoeristeeltä Sinun ei tarvitse tilata materiaaleja tai etsiä työtekijöitä vaan hoidamme vaaditun materiaalin suurtehopuhallukset avaimet käteen palveluna.

Sepelin puhallus alapohjaan.

Sepelin suurtehopuhallus puhallusautolla on tehokas, nopea ja kustannustehokas menetelmä. Suurtehopuhallus soveltuu kaikkien irtoaineiden siirtämiseen. Puhallettavia materiaaleja ovat esimerkiksi kevytsora, lecasora, vaahtolasi, singeli, hiekka, sekä käytännössä kaikki hienojakoiset materiaalit, joka mahtuvat kulkemaan puhallusletkusta läpi. Puhallettava materiaali imetään puhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan kovalla ilmanpaineella loppusijoituspaikkaan.

Suurempia määriä puhallettaessa materiaalit voidaan toimittaa työkohteeseen kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin. Suurtehopuhallukset suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankia materiaaleja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat suurtehopuhallukset puolestasi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Miksi suurtehopuhallukset Ekoeristeeltä? Kokeneina ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa. Usein toteutamme samassa kohteessa useita eri työvaiheita, joten kanssamme urakoiden aikataulutus on joustavaa. Teemme yhteistyötä useiden materiaalitoimittajien, jäteasemien, kierrätyskeskusten sekä maankaatopaikkojen kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä materiaalikustannukset huomioiden.

Meiltä saat suurtehopuhalluksien lisäksi suurtehoimuroinnit, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuus kotitalousvähennyksenä.

Haluatko lisätietoja sepelin puhalluksesta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!