Kevytsoran puhallus Lahti

Kevytsoran puhallus Lahti.

Kevytsoran puhallus toteutettu suurtehopuhallukseen soveltuvalla imuautolla. Puhallusautolla on mahdollista toimittaa jopa 140m3 kyvytsoraa yhdellä kuormalla. Urakoimme myös pienempiä kohteita ilman kuutiomäärä rajoitusta. Kevytsora on Kouvolan Kuusankoskella kotimaisesta savesta valmistettu luonnontuote, jota käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Kvytsora on kevyttä ja palamatonta materiaalia. Kevytsora voidaan asentaa puhaltamalla materiaali suoraan puhallusautosta käyttökohteeseen. Kevytsoran suurtehopuhallus on kustannustehokasta asentaa materiaalin keveyden ansiosta, hyvä asettuvuus luo tasaisen alusrakenteen työmaalle. Kevytsora toimii erinomaisesti kapillaarikatkona esimerkiksi rossipohjien ryömintätiloissa estäen kosteuden nousun maaperästä alapohja rakenteisiin.

Kevytsoran puhallus Lahti.

Suurtehopuhallus puhallusautolla on tehokas, nopea ja kustannustehokas menetelmä kaikkien irtoaineiden siirtämiseen. Puhallettavia materiaaleja ovat esimerkiksi kevytsora, lecasora, vaahtolasi, singeli, sepeli, hiekka, sekä käytännössä kaikki hienojakoiset materiaalit, joka mahtuvat kulkemaan puhallusletkusta läpi. Puhallettava materiaali imetään puhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan kovalla ilmanpaineella loppusijoituspaikkaan.

Suurempia määriä puhallettaessa materiaalit voidaan toimittaa työkohteeseen kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin. Suurtehopuhallukset suoritetaan avaimet käteen periaatteella eikä Sinun tarvitse hankia materiaaleja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen, vaan hoidamme koko projektin alusta loppuun. Kun Ekoeristeen ammattilaiset hoitavat suurtehopuhallukset puolestasi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Haluatko lisätietoja suurtehopuhallus palveluistamme? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.