Suurtehopuhallus Hamina

Vaahtolasi Hamina

Vaahtolasi Hamina – rossipohjan kapillaarikatkon asennus. Haminassa sijaitsevan omakotitalon alapohjan mursketäyttö toteutetiin Foamit vaahtolasilla. Puhallettava murske toimitettiin työmaalle Ekoeristeen puhallusautolla, josta materiaali puhallettiin rossipohjan kapillaarikatkoksi. Vaahtolasin toimitus työmaalle onnistuu myös konteissa, mikäli puhallettava määrä on suurempi kuin puhallusauton säiliötilavuus (n.12m3). Puhallusauto ”tankkaa” kontista säiliön täyteen vaahtolasia ja puhaltaa materiaalin käyttökohteeseen. Tämän on kätevä tapa urakoida puhallettavaa mursketta työmaan piha-alueilla ja paikoissa jossa materiaalia ei voi läjittää työmaan piha-alueille. Näin puhallettava murske pysyy kuivana, työmaan piha-alue siistinä ja asennusnopeus tehokkaana.

Useat asiakkaamme Haminassa ovat käyttäneet vaahtolasia alapohjan kapillaarikatkona.

Puhdistetusta kierrätyslasista valmistettua Foamit vaahtolasimursketta käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Vaahtolasimurske on kevyttä ja palamatonta materiaalia jota käytetään usein rossipohjassa kosteuden nousua vähentävänä kapillaarikatkona. Vaahtolasimurskeen hyvä kitkakulma ja asettuvuus luovat vankan alusrakenteen työmaalle. Valmistusprosessinsa ansiosta vaahtolasissa ei ole orgaanista ainesta. Vaahtolasia puhallettaessa materiaali imetään suurtehopuhallusauton säiliöön, josta se puhalletaan loppusijoituspaikkaan. Suurempia määriä puhallettaessa vaahtolasi voidaan toimittaa työkohteeseen konteissa, kippikuormina tai suursäkeissä, jolloin puhallusauto voi olla työkohteessa paikallaan, eikä aikaa kulu materiaalien noutoihin.

Urakoimme Haminan seudulla myös materiaalien poistoja imuautoilla ja puhallusvilla asennuksia.

Suurtehopuhalluksien lisäksi urakoimme Haminan seudulla myös imuautoilla materiaalien poistoja sekä puhallusvillan asennuksia. Ekoeristäjät ovat siis monipuolinen yhteistyökumppani kun etsit materiaalien siirtojen tai eristystöiden ammattilaisia Haminan seudulta. Alapohjien saneerauksissa tarvitaan usein imuautoja, mursketäyttöjä sekä puhallusvillojen asennuspalveluja, joten meiltä saa kaikki työsuoritteet samasta paikasta.

Haluatko lisätietoja vaahtolasin puhalluksista Haminan seudulla?

Haluatko lisätietoja vaahtolasin puhalluksista Haminan seudulla tai askarruttaako sinua murskeiden eroavaisuudet tai työkohteesi rakenneratkaisut? Täytä yhteydenottolomake sinun alareunasta tai kontaktoi haluamaasi Ekoeristäjää, niin opastamme sinua eteenpäin!

Vaahtolasi Hamina.

Ekoeristeeltä saat kaikki Haminan seudulla tarvitsemasi imu ja puhalluspalvelut

Kokeneina ammattilaisina olemme nähneet ja työskennelleet monenlaisissa kohteissa. Usein toteutamme samassa kohteessa useita eri työvaiheita, joten kanssamme urakoiden aikataulutus on joustavaa. Teemme yhteistyötä useiden materiaalitoimittajien kanssa ja valitsemme kustannustehokkaimman ratkaisun ajoajat sekä materiaalikustannukset huomioiden. Suurtehopuhallus on kätevä menetelmä kaikkien murskeiden siirtämiseen. Puhallettavia materiaaleja ovat esimerkiksi kevytsora, lecasora, vaahtolasi, singeli, hiekka, sepeli sekä käytännössä kaikki hienojakoiset materiaalit, joka mahtuvat kulkemaan puhallusletkusta läpi.

Materiaalien puhalluksiin liittyvät työsuoritukset Haminan seudulla onnistuvat Ekoeristeen asentajilta erinomaisesti. Voit tarpeen tullen kysyä meiltä lisää eristystöistä ja käyttämistämme tekniikoista, vastaamme kysymyksiin avoimesti, meillä ei ole tarvetta salata tai piilottaa tietoa. Meiltä saat suurtehopuhalluksien lisäksi suurtehoimuroinnit, eristämiseen liittyvät rakennustyöt sekä puhallusvilla asennukset kokonaisvaltaisena pakettina. Kun Ekoeristäjät ovat tutustuneet kohteeseen paikan päällä on urakka myös mahdollista hinnoitella kiinteällä kokonaishinnalla. Laskun voit halutessasi maksaa kerralla tai kätevästi osissa. Kun kyseessä on peruskorjaus, Ekoeristeen suorittamista palveluista on mahdollista hyödyntää työnosuutta kotitalousvähennyksenä.

Kontaktoimalla Ekoeristäjiä saat lisätietoja palveluistamme

Täytä yhteydenottolomake tai kontaktoi haluamaasi Ekoeristäjää, niin kerromme sinulle lisää palveluistamme. Ekoeristäjät ovat erikoistuneet vaahtolasin puhalluksiin Haminan seudulla ja opastamme sinua mielellämme kaikissa puhallusurakointi liittyvissä tarpeissa. Ekoeristäjien opastaessa sinua urakan esivalmisteluissa osaat huomioida tarvittavat yksityiskohdat jo etukäteen. Ekoeristäjien yhteystiedot löydät kotisivujemme ota yhteyttä kentästä.